ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη Βόλου - Κέρκυρα 0-1: "Απόδραση" με Κρητικό από το "Πανθεσσαλικό"

Νίκη Βόλου - Κέρκυρα 0-1: "Απόδραση" με Κρητικό από το "Πανθεσσαλικό"

Το 70ό γκολ στην καριέρα του Στέλιου Κρητικού έδωσε τη νίκη (0-1) στην Κέρκυρα στο Πανθεσσαλικό επί της Νίκης Βόλου για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με το "δεξί" ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας η Κέρκυρα, καθώς πέρασε από το "Πανθεσσαλικό Στάδιο" του Βόλου. Οι Φαίακες επικράτησαν με 1-0 της τοπικής Νίκης χάρη στο γκολ του Στέλιου Κρητικού.

Μάλιστα, αυτό ήταν το 70ό γκολ στην καριέρα του σε τρίτη και δεύτερη κατηγορία και προήλθε ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη. Αυτό το γκολ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, αν και οι Θεσσαλοί είχαν ευκαιρίες για ισοφάριση με τα δοκάρι των Μέτσε (73') και Ιορδανίδη (80').

Με δεδομένο ότι Ξάνθη κι ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στην πόλη της Θράκης, η νησιωτική ομάδα βρίσκεται στην κορυφή του 7ου ομίλου της διοργάνωσης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(Φάντζιο Μπούις): Αποστολίδης, Μετούσι, Παπαδόπουλος, Ρόβας (67' Ιορδανίδης), Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Μέτσε, Κέρι, Βουκομάνοβιτς (61' Δωματάς), Ταβάρες, Μακένγκο.

ΚΕΡΚΥΡΑ(Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Ν. Κρητικός, Αναστασόπουλος, Κόντος (60' Βίλα), Ζορμπάς (80'Ινάσιο), Στ. Κρητικός, Σιατραβάνης (90' Γ. Αποστολίδης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Κέρκυρα 3 (1-0)

2. Ξάνθη 1 (0-0)

3. ΟΦΗ 1 (0-0)

4. Νίκη Βόλου 0 (0-1)

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κέρκυρα - Ξάνθη

ΟΦΗ - Νίκη Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ