ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκες για Βόλο και ΑΟΧ Κισσαμικό στο Κύπελλο

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Βόλος EUROKINISSI

Ο ΝΠΣ Βόλος συνέτριψε 5-1 τον Απόλλωνα Λάρισας στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε 2-0 του ΟΦ Ιεράπερας στο Παγκρήτιο, ο ΑΟΤ έμεινε με εννέα παίκτες στο 1-1 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκίνησε την Τρίτη (25/9) με τρία παιχνίδια ομάδων που συμμετέχουν σε Football League και Γ' Εθνική. Ο Βόλος νίκησε 5-1 τον Απόλλωνα Λάρισας, ο ΑΟΧ Κισσαμικός 2-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ ισόπαλο (1-1) έληξε το Απόλλων Παραλιμνίου - Τρίκαλα.

ΒΟΛΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 5-1

Ο ΝΠΣ Βόλος, που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Football League, ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας και νίκησε 5-1. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο επιθετικός του, Βασίλης Μάντζης, ο οποίος εκτός από τα δύο τέρματα, είχε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να βρει δίχτυα. Αξιοσημείωτο ότι τα τρία γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν από το 61' μέχρι το 69', τα οποία "αποτελείωσαν" τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρεμπιπτόντως είχαν μπει πιο δυνατά στο β' μέρος.

ΣΚΟΡΕΡ: 21', 69' Μάντζης, 61' Κότο, 65' Πέντα - 47' Λίταινας, 82' Πίτου Γκαρσία

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μ. Τροΐζι): Κουτογλίδης, Σκούπρα, Σουλιώτης, Κοντοές, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Λίταινας, Μαρκολίνο (85' Κοντοθανάσης), Τασιούλης (79' Καμπέρης), Λουκάο.

ΒΟΛΟΣ (Χ. Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Ρούσσος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία, Κότο, Πέντα, Ηλιόπουλος (58' Δόρης), Μάντζης (75' Πίσπας).

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας) Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

2ος ΟΜΙΛΟΣ

1. Βόλος 3

2. ΑΕΚ 0

3. Λαμία 0

4. Απόλλων Λάρισας 1

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-2

Στο Παγκρήτιο Στάδιο ο ΑΟΧ Κισσαμικός νίκησε 2-0 τον τυπικά γηπεδούχο ΟΦ Ιεράπετρας. Το 0-1 σημείωσε στο 48' ο Ζιούλης με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Σάλιακα, ενώ το 0-2 πέτυχε στο 90' ο Βρεττός με σουτ μέσα από την περιοχή, από πάσα του Μαλόνγκα.

ΣΚΟΡΕΡ: 48' Ζιούλης, 90' Βρεττός

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Παναγιώτου, Κορομηλάς, Αναστασόπουλος, Καλημέρης, Μίγγας, Πότσι, Μούτσα, Παπαδόπουλος (58' Τοπούζης), Χύσι, Γκίκα, Μηνάς (64' Γκέκας).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Αρναούτογλου, Γκίνη, Καντιμά, Σιμόν (73' Βρεττός), Σάλιακας, Αρναρέλλης (68' Αποστολόπουλος), Ρίσκι (82' Μαλόνγκα).

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών) Βοηθοί: Γαρεφαλάκης, Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

3ος ΟΜΙΛΟΣ

1. ΑΟΧ Κισσαμικός 3

2. Παναθηναϊκός 0

3. Παναιτωλικός 0

4. ΟΦ Ιεράπετρας 0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-1

Μπορεί να αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, αλλά αποδείχθηκε αξιόμαχος απέναντι σε μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Ο Απόλλων Παραλιμνίου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τα Τρίκαλα, τα οποία ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Τσιάρας (54') και Γκουγκούδης (79'). Το σκορ άνοιξαν στο 31' οι Σερραίου με πλασέ του Μερεσιώτη από εκτέλεση φάουλ του Κεχαγιά, ενώ το σκορ της ισοφάρισης για τους Θεσσαλούς πέτυχε στο 43' ο Τσιμίκας με πλασέ από ατομική ενέργεια και πάσα του Γιουκαρή. Παρότι έμειναν με εννιά παίκτες οι φιλοξενούμενοι, στο 83' πήγαν να κάνουν το 1-2, αλλά το πλασέ του Ηλιάδη από πάσα του Συμελίδη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΣΚΟΡΕΡ: 31' Μερεσιώτης - 43' Τσιμίκας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Τσαούσης (90' Τάκας), Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου, Δέντσας (81' Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Κεχαγιάς, Μπονέρης (65' Λιάρας), Ζυγκερίδης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Συριόπουλος, Γκότοβος, Γιουκαρής, Τσιάρας, Συμελίδης, Τσιμίκας (73' Γκουγκούδης), Μακρίδης, Ράντι (63' Ηλιάδης), Βανκεβάι (84' Κέζος).

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Ντάβελας, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

6ος ΟΜΙΛΟΣ

1. Τρίκαλα 1

2. Απόλλων Παραλιμνίου 1

3. Απόλλων Σμύρνης 0

4. Αστέρας Τρίπολης 0

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live των αγώνων

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ