ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νέα ισοπαλία με 1-1 για Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στη Νέα Σμύρνη για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, τρεις ημέρες μετά το μεταξύ τους ματς που έληξε με ίδιο αποτέλεσμα και σκορ για τη Super League Σουρωτή. (videos)

Τη Δευτέρα (18/9) ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, στους "Ζωσιμάδες" για τη Super League Σουρωτή. Την Πέμπτη (21/9) το μόνο που άλλαξε ήταν το γήπεδο (Νέα Σμύρνη), η διοργάνωση (Κύπελλο Ελλάδας) και οι σκόρερς (Σπιριντόνοβιτς και Γιάκος). "Κυανέρυθροι" και Ηπειρώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το ίδιο σκορ (1-1) για την πρώτη αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Η αρχική διάταξη των δύο ομάδων:

Νέα ισοπαλία με 1-1 για Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα
Νέα ισοπαλία με 1-1 για Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε πρώτος στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, καθώς δεκαοκτώ λεπτά μετά την έναρξή της ο Άντι Λίλα επιχείρησε το μακρινό σουτ κι ανάγκασε τον Λευτέρη Αστρά σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Οι "κυανέρυθροι", όμως, ήταν αυτοί που έφθασαν στο γκολ. Στο 21ο λεπτό, ο Σπιριντόνοβιτς αφού υποδέχθηκε την μπάλα από την πάσα του Χατζισαφί, απέφυγε εξαιρετικά τον Σκόνδρα και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Γιαννίκογλου κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του ΠΑΣ Γιάννινα, ανοίγοντας το σκορ.

Ο Σαραμαντάς επιχείρησε το σουτ στο 33ο λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Ταποκό έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιαννίκογλου.

Το σουτ που επιχείρησε ο Καρανίκας στο 49ο λεπτό δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του "Ιστορικού", ενώ στο 62' η ομάδα των Ιωαννίνων άγγιξε την ισοφάριση. Ο Γιάκος με κοντινό πλασέ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά αυτή σταμάτησε την πορεία της στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αστρά.

Στο 79ο λεπτό οι Γεσίλ, Σπιριντόνοβιτς και Μασούρας συνεργάστηκαν άψογα με τον τρίτο να επιχειρεί το σουτ, αλλά την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας που υπερασπίστηκε ο Γιαννίκογλου.

Ύστερα από δύο λεπτά (81'), ο Σπιριντόνοβιτς εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά είδε τον γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας να τον σταματά. Κι αφού ο Πανιώνιος σπατάλησε τις ευκαιρίες που είχε, ο ΠΑΣ έφθασε στην ισοφάριση.

Στο 83ο λεπτό, ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Μαυροπάνος έπιασε την κεφαλιά και ο Γιάκος "πήρε εκδίκηση" για την προηγούμενη χαμένη ευκαιρία του, καθώς από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Αστρά.

Γήπεδο: Γήπεδο Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς (65' Πινιώτης), Ταποκό (77' Γεσίλ), Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης (65' Λάμπρου), Χατζισαφί, Μασούρας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Μπέριος, Γαρουφαλιάς, Βιντάλ, Κοζορώνης (46' Γιάκος), Αποστολόπουλος, Ναδάλες (9' Καρανίκας), Μανθάτης, Μπερτρά (60' Σολτάνι).

Γκολ: 21' Σπιριντόνοβιτς / 84' Γιάκος

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου:

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (21' Σπιριντόνοβιτς / 84' Γιάκος)

Παναιγιάλειος - Άρης 20:30 (live η εξέλιξη από το Sport24.gr)

H 2η αγωνιστική:

Άρης - Πανιώνιος

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιγιάλειος

Η 3η αγωνιστική:

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα

Παναγιάλειος - Πανιώνιος

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ