ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νέα Δημοκρατία: "Όχι στην πρακτική «πονάει δόντι, κόβει κεφάλι»"

Νέα Δημοκρατία: "Όχι στην πρακτική «πονάει δόντι, κόβει κεφάλι»"
Επεισόδια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε την αντίθεσή της στην απόφαση του Σταύρου Κοντονή να ματαιώσει τους υπόλοιπους αγώνες του εφετινού Κυπέλλου: "Η καταπολέμηση της βίας δεν μπορεί να επιτευχθεί με πρακτικές «πονάει δόντι, κόβει κεφάλι»".

Θέση μέσω της υπεύθυνης τομέα αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Καραμανλής, πήρε η Αξιωματική Αντιπολίτευση αναφορικά με την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να ματαιώσει τους υπόλοιπους αγώνες του εφετινού Κυπέλλου:

Η θέση της ΝΔ έχει ως εξής: "Η καταπολέμηση της βίας δεν μπορεί να επιτευχθεί με πρακτικές ‘’πονάει δόντι, κόβει κεφάλι. Η εξυγίανση του ποδοσφαίρου δεν είναι υπόθεση ενός, αλλά όλων μας, και πρέπει να βασίζεται στις αυτονόητες αρχές της Δικαιοσύνης, της διαφάνειας, της ισονομίας και της αποτελεσματικότητας.

Το ποδόσφαιρο δεν θα εξυγιανθεί με επικοινωνιακά τεχνάσματα κενά περιεχομένου και επιβολή ποινών κατόπιν εορτής. Απαιτείται ειλικρινής βούληση για την πάταξη του φαινομένου με έμφαση στα μέτρα πρόληψης. Η ΝΔ θα στηρίξει με υπευθυνότητα κάθε προσπάθεια που θα κινείται σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά θα σταθεί απέναντι σε ενέργειες εντυπωσιασμού που τελικά οδηγούν σε περαιτέρω απαξίωση του ελληνικού αθλητισμού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν γίνεται το ΑΕΚ - Ατρόμητος

Ατρόμητος: "Ματαιώνεται το φετινό Κυπέλλο"

Γεροβασίλη: "Δεν βλέπω να γίνεται ο τελικός"

ΕΠΟ: "Ανύπαρκτος ο Κοντονής"

Γιώργος Σπανός στον Sport24 Radio 103.3: "Έχει πατώσει το ποδόσφαιρο"

Καραπαπάς: "Εμείς είμαστε το θύμα"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Απόφαση που εξισώνει τους θύτες με τα θύματα"

ΠΑΕ Ξάνθη: "Σε ένα τραπέζι ΜΟΝΟ οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ"

Η θέση του OTE TV για τη ματαίωση του κυπέλλου

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Οι αναβολές από μόνες τους δεν αρκούν"

Photo Credits: Action Images

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ