ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μπέτσης: "Δεν θα παίξουν με ΠΑΟΚ οι Ουάρντα, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης"

Μπέτσης: "Δεν θα παίξουν με ΠΑΟΚ οι Ουάρντα, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Βασίλης Μπέτσης, ξεκαθάρισε ότι οι Αμρ Ουάρντα, Δημήτρης Χατζηισαΐας και Δημήτρης Γιαννούλης δεν θα αγωνιστούν στα ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, από τον οποίον αγωνίζονται ως δανεικοί στο Περιστέρι.

Η κληρωτίδα έφερε τους ΠΑΟΚ κι Ατρόμητο αντιμέτωπους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αμρ Ουάρντα, Δημήτρης Χατζηισαΐας και Δημήτρης Γιαννούλης, οι οποίοι αγωνίζονται δανεικοί από τον πρώτο στο δεύτερο, δεν θα αγωνιστούν στις δύο αναμετρήσεις, όπως είχε συμβεί και στην αντίστοιχη για τη Super League Σουρωτή.

Αυτό ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Βασίλης Μπέτσης, με δηλώσεις του στον "Metropolis": "Δεν θα παίξουν οι τρεις ποδοσφαιριστές. Υπάρχει μια συμφωνία κυρίων με τον ΠΑΟΚ, και εμείς έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις συμφωνίες μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι. Κληρωθήκαμε με μια καλή ομάδα. Στόχος του Ατρομήτου είναι το Κύπελλο Ελλάδας, θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θεωρώ πως έτσι κι αλλιώς είμαστε κερδισμένοι. Είναι καλύτερο το ότι θα έχουμε το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας. Αν παίξουμε όπως και στον αγώνα Super League Σουρωτή, που είδατε πώς χάσαμε, είναι πολλές πιθανότητες να προχωρήσουμε στο Κύπελλο", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για την παρουσία ή μη οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγώνα του Περιστερίου: "Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ούτε οπαδοί δικοί μας θα είναι στην Τούμπα, ούτε οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Βεβαίως και είναι ευπρόσδεκτοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, όμως, υπάρχει και ένας νόμος. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, όμως, όπως ξέρετε, εισιτήρια δεν δίνονται. Δεν δώσαμε σε καμία άλλη μεγάλη ομάδα, δύσκολα θα δοθούν και στον ΠΑΟΚ".

Photo credits: Eurokinissi

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ