ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μπέος: Η απάντηση του στον Ολυμπιακό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΔΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΔΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού σχετικά με την παρουσία του ή μη το Σάββατο το βράδυ στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ολυμπιακός έβγαλε επίσημη ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ αναφορικά με προσκλήσεις που μοίρασε η ομοσπονδία για τον τελικό του Σαββάτου και αναφέρθηκε ονομαστικά στον Αχιλλέα Μπέο. Ο Δήμαρχος του Βόλου και πρόεδρος της ομάδας της Μαγνησίας εδώ και λίγο καιρό, απάντησε με επίσημη τοποθέτηση του στον λογαριασμό του στο facebook λέγοντας πως αν και αρχικά δεν είχε σκοπό να βρεθεί στο γήπεδο τώρα θα το κάνει έστω και για δέκα λεπτά.

Η τοποθέτηση του αναφέρει:

« Διαβάζοντας την ανακοίνωση της διοίκησης του Ολυμπιακού Πειραιώς και την αναφορά στο όνομά μου λογικά θα έπρεπε να αισθάνομαι κολακευμένος αφού, όπως φαίνεται, η παρουσία μου και μόνο στον τελικό του κυπέλλου, αύριο στο Πανθεσσαλικό, ιδιαίτερα μετά την επιστροφή μου με θεσμικό ρόλο στο ποδόσφαιρο, τους προκαλεί ταραχή και φόβο.

Η αλήθεια όμως είναι ότι σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου θλίβομαι γιατί ο μεγάλος και ιστορικός Ολυμπιακός μικραίνει συνεχώς από παράγοντες σαν τον Μαρινάκη και τον Καραπαπά που δεν συνειδητοποιούν τον ολισθηρό δρόμο που έχουν πάρει.

Βεβαίως ούτε η διοργανώτρια ΕΠΟ θα τους ρωτήσει ποιους θα καλέσει στον τελικό και ποιους όχι, πολύ δε περισσότερο δεν θα τους ρωτήσω εγώ για να βρεθώ στο γήπεδο της πόλης που τους φιλοξενεί και της οποίας έχω την τιμή να είμαι Δήμαρχος και πρόεδρος της ομάδας που της έχει παραχωρηθεί η χρήση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν σκόπευα να παραστώ στον αγώνα, αφού έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να παρακολουθώ τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη, αλλά μετά από αυτή την πρόκληση θα το κάνω έστω και για 10 λεπτά.

Άλλωστε επειδή ακριβώς δεν έχω λόγους να ντρέπομαι και να κρύβομαι παρίσταμαι όπου δει, όπως βεβαίως παρέστην ακόμα και στην Δίκη μου, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που προτιμούν να κρύβονται επικαλούμενοι προσχήματα και προφάσεις…».

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ