ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μπέος: "Φέραμε εθελοντές απ' την... Κίνα να κολλήσουν αυτοκόλλητα"

Μπέος: "Φέραμε εθελοντές απ' την... Κίνα να κολλήσουν αυτοκόλλητα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εν αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε πως το Πανθεσσαλικό Στάδιο έλαβε επίσημα άδεια καταλληλότητας, ενώ σχολίασε με χιούμορ πως η τοπική αρχή έφερε εθελοντές απ' την... Κίνα για να κολλήσουν αυτοκόλλητα στα καρεκλάκια του γηπέδου.

Κανονικά αναμένεται να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου (06/05, 20:30), αφού φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια, με βάση, πάντα, όσα αναφέρει η ΕΠΟ.

Την αισιοδοξία των ανθρώπων της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ήρθε να ενισχύσει κι ο εν αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος, μιλώντας στον "Arena FM 89,4", αποκάλυψε πως το Πανθεσσαλικό Στάδιο έλαβε επίσημα άδεια καταλληλότητας, ενώ σχολίασε με χιούμορ πως η τοπική αρχή έφερε εθελοντές απ' την... Κίνα για να κολλήσουν αυτοκόλλητα στα καρεκλάκια του γηπέδου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Κόντρα σε όλα τα Μίκι Μάους και τα καρτούν που προσπάθησαν να αναβάλλουν τον τελικό, μόλις αναρτήθηκε στη Διαύγεια η άδεια καταλληλότητας του γηπέδου και η άδεια τέλεσης του αγώνα από τον Περιφερειάρχη.

Το συγκεκριμένο στάδιο, λοιπόν, τηρεί όλες τις προϋποθέσεις. Βάλαμε τώρα και 250 εθελοντές, τους ρίξαμε με αλεξίπτωτο, τους φέραμε από την Κίνα να κολλήσουν αυτοκόλλητα στα καρεκλάκια. Θέλαμε να διαφημίσουμε την πόλη μας χωρίς να έχουμε κάποιο προσωπικό συμφέρον. Αλλά είναι τόσο μίζεροι...

Έλειπαν 2.000 καθίσματα, ξοδέψαμε 200.000 ευρώ, τα οποία θα έπρεπε να τα βάλει το ελληνικό κράτος. Αντί να πουν 'ευχαριστώ' δημιουργούν προβλήματα. Μέσα σε μια μιάμιση ώρα θα είναι όλα τέλεια. Κι αν δεν είναι θα βάλω καμικάζι όλη τη νύχτα".

Ενώ, για την επικείμενη σύσκεψη στο Πανθεσσαλικό, σχολίασε: "Η σύσκεψη που θα γίνει στις 13:00 είναι για να πιουν καφές και να φάνε κέικ τσάμπα"!

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ