ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο ένας Έλληνας στην ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) ΕUROKINISSI

Το πρώτο "Clasico" της Θεσσαλονίκης μετά από σχεδόν πέντε χρόνια βρήκε τον Άρη να κατεβαίνει στην Τούμπα με έναν μόλις Έλληνα στο αρχικό σχήμα, με τον ΠΑΟΚ να έχει τρεις γηγενείς στη βασική του ενδεκάδα.

ΠΑΟΚ και Άρης περίμεναν πάρα πολύ καιρό για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους και τελικά η κληρωτίδα του Κυπέλλου έκανε το χατήρι των οπαδών αφού πριν από το ματς πρωταθλήματος στο "Βικελίδης" για τον πρώτο γύρο της Super League, τους έδωσε το δικαίωμα να... τα πουν και στο θεσμό του Κυπέλλου.

Στο ιστορικό αυτό ματς των δύο συμπολιτών μία ιδιαιτερότητα αφορά και τον αριθμό των Ελλήνων που πάτησαν χορτάρι στην αρχή του αγώνα, καθώς είναι μόλις 4 από τους 22!

Στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν οι Κίτσιου (είχε παίξει και στο αμέσως προηγούμενο ΠΑΟΚ-Άρης πριν από 4,5 χρόνια), Πέλκας και Καρέλης, ενώ ο Μανώλης Σιώπης ήταν ο μοναδικός Έλληνας στο αρχικό σχήμα των "κίτρινων" της Θεσσαλονίκης.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) MOTIONTEAM
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αυτή πάντως είναι η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που ο Άρης κατεβαίνει σε αγώνα του με έναν μόνο Έλληνα στο αρχικό σχήμα καθώς στα πρώτα τέσσερα ματς πρωταθλήματος ήταν είχαν θέση βασικού σχεδόν σε όλα τα ματς οι Δεληζήσης, Τζανακάκης και Βαλεριάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ