ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Μάχη" στη Λάρισα για ΑΕΛ - Ξάνθη

"Μάχη" στη Λάρισα για ΑΕΛ - Ξάνθη
Λάρισα INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ θέλει τη νίκη την Τετάρτη (1/12) κόντρα στην Ξάνθη για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ετοιμάζει αλλαγές ο Ράτκο Ντόστανιτς, η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην ακριτική ομάδα.

Η ΑΕΛ υποδέχεται την Τετάρτη (1/12, 15.00) στο "AEL FC Arena" την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου. Η ομάδα του κάμπου προέρχεται από το εκτός έδρας 4-1 κόντρα στον Πανελευσινιακό και με νίκη απέναντι στους ακρίτες εξασφαλίζει την πρόκριση.

Ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε αποστολή που παρουσιάζει αρκετές αλλαγές, μια και οι Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Μπουντόπουλος, Πάτο, Καπός έμειναν εκτός, όπως και ο Γιοβάνοβιτς που αποβλήθηκε με την Παναχαϊκή.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Καβουσάκης, Πατσιογιώργος, Νικολακάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μασούρας, Σουλιώτης, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Χάμος, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Χοτζάλι, Ροβίθης, Κρητικός, Καμπλιώνης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.

Στο γήπεδο του Α.Ο. Ελευθερών, στη Λάρισα, ολοκληρώθηκε η μικρής διάρκειας προετοιμασία της Ξάνθης. Μετά την πρωινή προπόνηση της Τρίτης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους Γκαραβέλη, Τσέναμο, Μπέρτο, Φλίσκα, Καρυπίδη, Φάρκας, Μπαξεβανίδη, Παπαστεριανό, Λουσέρο, Τόμιτς, Καπετάνο, Ερέα, Ντιμιτρόφ, Ορφανίδη, Σολτάνι, Φασίδη, Τριάδη και Κρίστοφερ.

Η Ξάνθη είχε ηττηθεί στην έδρα της στην 1η αγωνιστική. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έχασε με 1-0 και τώρα η απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος στον κάμπο είναι επιτακτική.

Πατήστε εδώ και δείτε βαθμολογίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ