ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λουτσιάνο: "Το ποδόσφαιρό μας έχει πιάσει πάτο"

Λουτσιάνο: "Το ποδόσφαιρό μας έχει πιάσει πάτο"
Λουτσιάνο INTIME SPORTS

Ο Λουτσιάνο μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τον ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Λουτσιάνο μίλησε στονArenafm89,4 για τον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και στάθηκε στα σημεία που θα παίξουν το δικό τους ρόλο για να κρίνουν το νικητή ενώ έκανε και μια δήλωση που θα συζητηθεί για παρουσία ξένων διαιτητών στην Ελλάδα.

Αρχικά, ο πρώην Βραζιλιάνος άσος είπε:

"Είναι τα καλύτερα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι αυτά από τις δυο μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Μπορεί ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού να πείραξε τον σύλλογο. Είναι και κάπως κακό να τελειώνει τόσο νωρίς το πρωτάθλημα. Θα θέλει να πάρει το κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα μου άρεσε. Αν είχε περισσότερες τέτοιες εμφανίσεις δε θα είχε τελειώσει τόσο νωρίς το πρωτάθλημα.Είδα πίεση στον προπονητή το προηγούμενο διάστημα. Ξέρουμε τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν μιλάμε για μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ είναι φυσιολογική η πίεση".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως περιμένει ο κάθε παίκτης ένα τέτοιο παιχνίδι:

"Κάθε παίκτης σε τέτοια ντέρμπι θέλει να δείξει τον καλύτερο εαυτό του. Είναι ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερο ρόστερ, αλλά αν ο ΠΑΟΚ σκοράρει από τη αρχή μπορεί να δυσκολέψει πολύ τον Ολυμπιακό. Ή αν σκοράρει πρώτος ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τη ζημιά στον ΠΑΟΚ".

Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, λέγοντας:

" Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι γιατί το ποδόσφαιρό μας έχει πιάσει πάτο. Γιατί δεν παίρνουμε ξένους διαιτητές αφού έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ