ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός - Άρης Αβάτου 4-0: Διαφορά επιπέδου οι Βοιωτοί

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός όντας ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έφτασε εύκολα στο τελικό 4-0 επί του Άρη Αβάτου και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Κανένα εμπόδιο δεν συνάντησε ο Λεβαδειακός στην αναμέτρηση με τον Άρη Αβάτου. Οι Βοιωτοί είχαν σαφέστατη διαφορά ποιότητας από τους αντιπάλους τους και με τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο επιβλήθηκαν με 4-0 επί των αντιπάλων τους.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Άρη Αβάτου ήταν ολοφάνερη από την αρχή του αγώνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι άργησαν να δημιουργήσουν καλές στιγμές.

Η πρώτη από αυτές ήρθε στο 16' όταν ο Στανόγεβιτς εκτέλεσε το φάουλ με τη μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία ο Σαβατογκό έκανε όμορφη ενέργεια αλλά το πλασέ του έφυγε σύριζα έξω από το δεξί δοκάρι. Για να ανοίξει το σκορ χρειάστηκε να φτάσουμε στο 27' όταν μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά ο Στανόγεβιτς πήδηξε ψηλότερα απ' όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το 1-0 του Λεβαδειακού ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και για να δούμε έπρεπε να φτάσουμε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Στο 77' μετά από ωραία κάθετη πάσα προς τον Ιωαννίδη εκείνος μπήκε στην περιοχή και με εύστοχο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 83' ήρθε και άλλο τέρμα για τους γηπεδούχους όταν μετά από φάουλ εκτέλεση του Μητρόπουλου από τα αριστερά και ο Λιάγκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 4-0 στο 88' όταν και πάλι με κεφαλιά ο Μητρόπουλος νίκησε τον Αμουτζάκη για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Λεβαδειακού. Πλέον, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση με τους πράσινους να ταξιδεύουν στην Πάτρα για να παίξουν με την Παναχαϊκή.

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Παντελιάδης (82' Λιάγκας), Φαβάρο, Κρνέτα, Χατζηλάμπρος, Καθάριος, Όμο, Νανγκίς (66’ Μαρκόβσκι), Στανόγεβιτς (66’ Μητρόπουλος), Σαβαντογκό, Ιωαννίδης.

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Μίλερ, Μπουντακίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαριγιαννίδης, Δόντσος (72’ Ζωσιμίδης), Σιχλοιμίρης, Γκέκας, Κρασώνης (46’ Αριόγλου).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΕΜΠΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. Ολυμπιακός 3

2. Λεβαδειακός 3

3. Παναχαϊκή 3

4. Άρης Αβάτου 0

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η αγωνιστική

Άρης Αβάτου - Παναχαϊκή 0-1

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 1-0

2η αγωνιστική

Λεβαδειακός - Άρης Αβάτου 4-0

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός (1/11)

3η αγωνιστική (5/12)

Παναχαϊκή - Λεβαδειακός

Άρης Αβάτου - Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ