ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία - Βόλος 1-1: Βήμα πρόκρισης για τους κυανέρυθρους

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία προηγήθηκε στο 14' με τον Καραμάνο, ο Βόλος ισοφάρισε στο 44' με τον Ρούσσο και άντεξε μέχρι το τελικό 1-1, που δίνει στους κυανέρυθρους προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ματς με ξεχωριστό βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν αυτό ανάμεσα στη Λαμία και τον Βόλο για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους φιλοξενουμένους να ευνοούνται από το τελικό 1-1.

Η Λαμία στο 14' άνοιξε το σκορ, όταν ο Καραμάνος έκλεψε τη μπάλα από τον Ρούσσο, πάτησε από αριστερά στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Καραγκιολίδη για το 1-0 στο ΔΑΚ.

Ο Βόλος δεν είχε καμία διάθεση να παίξει τον ρόλο του κομπάρσου, δεν κλεινόταν και προσπαθούσε με επιθετική διάθεση να πάρει αποτέλεσμα. Στο 44' ο Ρούσσος διόρθωσε το λάθος του, όταν εκμεταλλεύτηκε μια εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία και με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε για το 1-1, σκορ με το οποίο πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν ανάλογος, οι φάσεις έμοιαζαν με είδος προς εξαφάνιση μπροστά από τις δύο εστίες και η μορφή του αγώνα ευνοούσε τους φιλοξενούμενους, που βολεύονταν με το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 92' η προσπάθεια του Βασιλαντωνόπουλου κόντραρε και έφυγε κόρνερ, με το ματς να ολοκληρώνεται δίχως νικητή και τον Βόλο να κατακτά ένα πολύτιμο πόντο, που του δίνει προβάδισμα πρόκρισης.

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών)

Βοηθοί: Πέτρος Πάτρας (ΕΠΣ Μακεδονίας), Σταύρος Σίπκας (ΕΠΣ Σάμου)

ΛΑΜΙΑ (Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο (46' Καρυπίδης), Αναστασιάδης, Βάντερσον, Οσμάν, Άντρονιτς, Τσούκαλος, Μαστούρ (60' Καραγκούνης), Ρόμανιτς, Καραμάνος.

ΒΟΛΟΣ (Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ρούσσος, Καρίκι (65' Δόρης), Δημόπουλος (86' Κότο), Ενγκουέμ, Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος, Γκαρσία, Ουνγιαλίδης, Πίσπας (54' Φράγκος), Μάντζης.

Γκολ: 14' Καραμάνος / 44' Ρούσσος

Κάρτες: 45' Ρόμανιτς / 47' Ενγκουέμ

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. Βόλος 4 (6-2)

2. ΑΕΚ 3 (2-1) *

3. Λαμία 1964 1 (2-3)

4. Απόλλων Λάρισας 0 (1-5) *

* Για την Τετάρτη (31/10) είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ