ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία - ΑΕΚ: Το κακώς ακυρωθέν γκολ του Μάνταλου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έστειλε και τρίτη φορα τη μπάλα στα δίχτυα του Κατσικά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Λαμία, όμως το γκολ του Μάνταλου δεν μέτρησε καθώς σφυρίχτηκε προηγουμένως επιθετικό φάουλ.

Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή από το 30ο λεπτό του αγώνα με την Λαμία και μετά, στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού Κυπέλλου των δύο ομάδων, και απόδειξή ήταν τα γκολ των Πόνσε και Οικονόμου στο 36' και 42' αντίστοιχα, με τα οποία σφράγισε την πρόκριση στον τελικό της 11ης Μαΐου.

Πέρα μάλιστα από αυτά τα γκολ, η ομάδα του Χιμένεθ θα μπορούσε να είχε πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας ακόμα πιο ευρύ προβάδισμα, αφού στις καθυστερήσεις ο Μάνταλος χρίστηκε σκόρερ με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Δεν έγινε όμως ποτέ το 3-0 αφού ο διαιτητής Τζήλος πήρε πάνω του τη φάση και έκρινε πως είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Μάνταλου στον Ρόμανιτς, με τα τηλεοπτικά ριπλέι να δείχνουν ωστόσο πως ο παίκτης της Λαμίας έχει πέσει μόνος του στο έδαφος χωρίς να υπάρχει επαφή με τον αρχηγό των "κιτρινόμαυρων".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λαμία - ΑΕΚ: Έγινε των... δοκαριών με τέσσερα στο πρώτο ημίχρονο
Λαμία - ΑΕΚ: Ο Οικονόμου έκανε το 2-0 για την Ένωση
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ