ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία - ΑΕΚ: Έγινε των... δοκαριών με τέσσερα στο πρώτο ημίχρονο

Λαμία - ΑΕΚ: Έγινε των... δοκαριών με τέσσερα στο πρώτο ημίχρονο

Φοβερό σασπένς στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης Λαμία - ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες σημάδεψαν τέσσερις φορές τα δοκάρια των Μπάρκα και Κατσικά (VIDEO).

Δεν ξανάγινε αυτό που είδαμε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο του αγώνα Λαμία - ΑΕΚ, στη ρεβάνς, της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες σημάδεψαν τα δοκάρια τέσσερις φορές! Τρία είχαν οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ και ένα αυτοί του Μάκη Χάβου.

Το... χορό των δοκαριών άνοιξε στο 24' η ΑΕΚ με κεφαλιά του Πόνσε. Τέσσερα λεπτά αργότερα (28') ο Πέτρος Μάνταλος από ευνοϊκή θέση πλάσαρε, αλλά τον νίκησε το δοκάρι του Κατσικά. Και δεν σταματά εδώ.

Η Λαμία, στο 35', κέρδισε ένα στημένο με τον Μπερτόλιο ν' αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο παίκτης των γηπεδούχων σούταρε όπως έπρεπε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα.

Εν τέλει για την ΑΕΚ είχαμε... στα τρία δοκάρια γκολ, αφού στο 36' ο Λιβάγια βρήκε την ευκαιρία να σουτάρει, η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο του Κατσικά, ακούμπησε πάνω στον κίπερ της Λαμίας και κατέληξε στον Πόνσε ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 από ευνοϊκή θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι "κιτρινόμαυροι" μετρούσαν στο πρωτάθλημα της Super League 16 δοκάρια, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ