ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο: Χωρίς κόσμο οι ρεβάνς των ημιτελικών

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Άρης - ΑΕΚ αναμένεται να διεξαχθούν δίχως την παρουσία κόσμου, ύστερα από απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Χωρίς την παρουσία κόσμου αναμένεται να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Άρης - ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποφασίστηκε οι ρεβάνς να πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη (18/06) η Super League αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει την παρουσία κόσμου στα γήπεδα, στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων, με μέγιστο αριθμό, τους 8.000 φιλάθλους. Ωστόσο,για τη διεξαγωγή των αγώνων του Κυπέλλου υπεύθυνη είναι η ΕΠΟ.

Ο κύριος λόγος της απόφασης είναι το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ως την επόμενη εβδομάδα και το ότι δεν θα υπήρχε χρόνος για να δοκιμαστεί το εγχείρημα με φιλάθλους σε άλλα παιχνίδια. Ως εκ τούτου, οι δυο ημιτελικοί θα γίνουν μπροστά σε άδειες εξέδρες, εν αντιθέσει με ό,τι είχε συμβεί στα πρώτα ματς σε Τούμπα και ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ