ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο: Προς 24 Ιουλίου ο τελικός

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προς 24 Ιουλίου προγραμματίζεται να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου, όπως συζητήθηκε στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (5/6). Καμία οριστική απόφαση.

Συνεχίζεται το γέμισμα του καλενταριού στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (5/6) ορίστηκαν οι επαναληπτικοί στα ημιτελικά του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό - ΠΑΟΚ και Άρη - ΑΕΚ τα οποία θα γίνουν στις 24 Ιουνίου, το πρώτο στις 21.30 και το δεύτερο στις 19.00.

Έναν μήνα αργότερα ενδέχεται να γίνει ο τελικός της διοργάνωσης. Αυτό το σενάριο συζητήθηκε στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που έγινε την Παρασκευή (5/6). Οριστική απόφαση πάντως δεν υπάρχει.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς της Τούμπας ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 3-2 επί του Ολυμπιακού, ενώ η ΑΕΚ είχε νικήσει τον Άρη με 2-1. Μετά τον ορισμό των ημιτελικών στις 24 Ιουνίου ο Ολυμπιακός θα παίξει τρία ντέρμπι σε ελάχιστες ημέρες.

Πριν από τον δεύτερο ημιτελικό οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον Παναθηναϊκό, ενώ μετά θα παίξουν με την ΑΕΚ. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ θα παίξει εντός έδρας με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια εκτός με τον Άρη. Στο άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης οι δύο ομάδες θα ξαναπαίξουν λίγες μέρες πριν το δικό τους παιχνίδι αλλά στο ΟΑΚΑ και μετά η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό και ο Άρης τον ΠΑΟΚ.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Πρώτοι αγώνες

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-2

ΑΕΚ - Άρης 2-1

Δεύτεροι αγώνες

19.00 Άρης - ΑΕΚ

21.30 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κύπελλο: Οριστικά στις 24 Ιουνίου οι δεύτεροι αγώνες των ημιτελικών
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ