ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο: Οριστικά στις 24 Ιουνίου οι δεύτεροι αγώνες των ημιτελικών

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στις 24 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι δεύτεροι αγώνες της ημιτελικής φάσεις του Κυπέλλου ανάμεσα στα ζευγάρια Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Άρης - ΑΕΚ. Καυτό πρόγραμμα για Ολυμπιακό.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ δέχθηκε την εισήγηση της επιτροπής Κυπέλλου και όρισε τους δεύτερους ημιτελικούς στις 24 Ιουνίου. Μάλιστα, όρισε και το πρόγραμμα με την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ να διεξάγεται στις 19.00 και εκείνη του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στις 21.30.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ολυμπιακός θα παίξει τρία ντέρμπι σε ελάχιστες ημέρες.

Πριν από τον δεύτερο ημιτελικό οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον Παναθηναϊκό, ενώ μετά θα παίξουν με την ΑΕΚ. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ θα παίξει εντός έδρας με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια εκτός με τον Άρη. Στο άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης οι δύο ομάδες θα ξαναπαίξουν λίγες μέρες πριν το δικό τους παιχνίδι αλλά στο ΟΑΚΑ και μετά η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό και ο Άρης τον ΠΑΟΚ. Να τονίσουμε ότι ακόμα δεν έχουν οριστεί οι ημερομηνίες και οι ώρες των παιχνιδιών μετά τις δεύτερες αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς της Τούμπας ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 3-2 επί του Ολυμπιακού, ενώ η ΑΕΚ είχε νικήσει τον Άρη με 2-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAYOFFS

3η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (20/06)

ΑΕΚ - Άρης (20/06)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (21/06)

4η αγωνιστικής

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Άρης - ΠΑΟΚ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Πρώτοι αγώνες

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-2

ΑΕΚ - Άρης 2-1

Δεύτεροι αγώνες

19.00 Άρης - ΑΕΚ

21.30 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ