ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Την Τετάρτη (16/10) η κλήρωση της 5ης φάσης

ΚΛΗΡΩΣΗ Β ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΛΗΡΩΣΗ Β ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συμμετοχή και εννιά ομάδων από τη Super League θα διεξαχθεί την Τετάρτη (16/10) στα γραφεία της ΕΠΟ.

Με τη συμμετοχή εννιά ομάδων της Super League 1 και συνολικά 22 ομάδων θα διεξαχθεί η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16/10 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ανάμεσα στις ομάδες από τη Super League 1 που θα μπουν από τώρα στο θεσμό του Κυπέλλου είναι ο Παναθηναϊκός, η Ξάνθη, ο ΟΦΗ, η ΑΕΛ. Ας δούμε αναλυτικά τι συμβαίνει.

Την Τετάρτη 16/10 στις 13:30 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών που θα αγωνιστούν στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην 5η φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν οι 12 νικήτριες ομάδες της 4ης φάσης που είναι οι Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Βέροια, Καλαμάτα, Εργοτέλης, Καβάλα, Πλατανιάς, Ιάλυσος, Απόλλων Λάρισας, ΠΑΣ Γιάννινα και δυο εκ των Ολυμπιακού Βόλου ή Απόλλων Πόντου και Αιολικός/Κόρινθος-Νίκη Βόλου ή Απόλλων Σμύρνης.

Επίσης στην κληρωτίδα θα μπει η μια ομάδα που προκρίθηκε άνευ αγώνα, ο Πανσερραϊκός και οι 8 ομάδες της SL1 από την 6η έως την 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της SL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και συγκεκριμένα οι Πανιώνιος, Λαμία, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΑΕΛ, Αστέρας, Ξάνθη, ΟΦΗ και τέλος η πρωταθλήτρια ομάδα της FL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, ο Βόλος.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ