ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Στις 16/1 το Αστέρας - ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την επόμενη Πέμπτη (16/1) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Αστέρα με την ΑΕΚ αφού ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε δεκτό σχετικό αίτημα από την ΕΠΟ. Μια ημέρα πριν (15/1) η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Λύση στην ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα του Αστέρα με την ΑΕΚ για τη φάση των "16" του Κυπέλλου, ο οποίος είχε αναβληθεί υπό τον φόβο επεισοδίων, δόθηκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη. Το πρόγραμμα των δύο ομάδων δεν έβγαινε ώστε να μετατεθεί για δύο εβδομάδες και έτσι χρειάστηκε η παρέμβαση του Υφυπουργου.

Μετά από σχετικό αίτημα της ΕΠΟ, ο Λευτέρης Αυγενάκης, άναψε το πράσινο φως ώστε να μειωθεί το διάστημα αναβολής από τις δέκα στις πέντε ημέρες.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι την άλλη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη (16/1) θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στην Τρίπολη και μία εβδομάδα αργότερα η ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: "Έγινε δεκτή από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η αίτηση της ΕΠΟ περί τροποποίησης της χρονικής διάρκειας αναβολής του αγώνα Αστέρας Τρ. - ΑΕΚ, σε πέντε (5) ημέρες αντί των αρχικών δέκα (10), προκειμένου "να οριστεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας", όπως αναφερόταν ως αιτιολογία".

Εξάλλου, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμα, αλλά είναι δεδομένο.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ