ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Τα έντεκα ζευγάρια της 5ης φάσης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην ΕΠΟ η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τη συμμετοχή εννιά ομάδων από τη Super League 1. Με την Παναχαϊκή ο Παναθηναϊκός, με την Καβάλα ο ΟΦΗ, με τον Απόλλωνα Λάρισας η Ξάνθη.

Η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συμμετοχή εννιά ομάδων από τη Super League 1 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα στη κλήρωση μετείχαν οι 12 νικήτριες ομάδες της 4ης φάσης, η μια ομάδα που προκρίθηκε άνευ αγώνα (Πανσερραϊκός), οι 8 ομάδες της SL1 από την 6η έως την 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της SL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και η πρωταθλήτρια ομάδα της FL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 (σύνολο 22 ομάδες).

Μεταξύ άλλων η κληρωτίδα έβγαλε τον Παναθηναϊκό αντίπαλο με την Παναχαϊκή, την Ξάνθη κόντρα στον Απόλλων Λάρισας, την ΑΕΛ κόντρα στην Καλαμάτα και τον ΟΦΗ κόντρα στην Καβάλα.

Δείτε όλα τα ζευγάρια:

Αιολικός/Νίκη Βόλου ή Απόλλων Σμύρνης - Λαμία

Ολυμπιακός Βόλου - Πανιώνιος

Ιάλυσος - Παναιτωλικός

Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη

Καβάλα - ΟΦΗ

Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός

Καλαμάτα - ΑΕΛ

Πανσερραϊκός - Βόλος

Πλατανιάς - Αστέρας

Τρίκαλα - Εργοτέλης

ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια

Τα παιχνίδια θα είναι διπλά με το πρώτο να διεξάγεται στις 29-30-31 Οκτωβρίου και η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο. Από την επόμενη φάση την 6η θα μπουν στο θεσμό και οι υπόλοιπες ομάδες της Super League 1 και συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος και ο Άρης.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ