ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόστιμο σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με πρόστιμο για όσα έγιναν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τιμωρήθηκαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να καλείται να πληρώσει 26.000 ευρώ ενώ οι "κιτρινόμαυροι" 6.000 ευρώ.

Στις 11 Μαΐου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη μόνο με προσκλήσεις που μοίρασαν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΕΠΟ είδαμε να υπάρχει ένταση, ανταλλαγές αντικειμένων και να υπάρχει μέχρι και ανακοίνωση για εκκένωση του... άδειου γηπέδου ώστε να ξεκινήσει ο τελικός. Όλα αυτά από τους οπαδούς των δυο ομάδων που μπήκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο με προσκλήσεις.

Και οι δυο ομάδες κλήθηκαν σε απολογία από την ΕΠΟ η οποία την Τετάρτη (12/6) ανακοίνωσε την απόφαση της και τιμώρησε και τις δυο με χρηματικό πρόστιμο.

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να πληρώσει 26.000 ευρώ καθώς θεωρήθηκε πως οι οπαδοί του, που ήταν και περισσότεροι, ήταν αυτοί που ήταν υπαίτιοι για περισσότερα απ' όσα έγιναν ενώ η ΑΕΚ θα πληρώσει το ποσό των 6.000 ευρώ.

Η σχετική απόφαση αναφέρει:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις σχετικά με τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠAOK-AEK, o οποίος διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 11/5/2019.

Kηρύσσει τις εγκαλούμενες Π.Α.Ε. με τις επωνυμίες «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» και «Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.» πειθαρχικά ελεγκτέες για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά αδικήματα.

Επιβάλλει α) στην πρώτη εγκαλούμενη «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» συνολική χρηματική ποινή ύψους είκοσι έξι χιλιάδων (26.000) ευρώ και β) στη δεύτερη εγκαλούμενη «Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.» χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ