ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για Ολυμπιακό Βόλου

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Πόντου στο Αλκαζάρ χάρη σε γκολ του Στάθη Ρόκα και προκρίθηκε στην επόμενη (πέμπτη) φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Πόντου χάρη σε γκολ του Στάθη Ρόκα στο Αλκαζάρ.

Οι Πόντιοι απείλησαν 12 λεπτά μετά από την έναρξη του ματς με σουτ του Μπρίτο, αλλά οι Θεσσαλοί έφθασαν κοντά στο γκολ σε δυο ευκαιρίες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η κεφαλιά του Φαζού στο 43ο λεπτό πέρασε έξω, ενώ ο Πολίτης μπλόκαρε την εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου.

Ο Θωμάς Γράφας πέρασε τον Στάθη Ρόκα στο 50ό λεπτό κι αυτός μετά από επτά λεπτά με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους ερυθρόλευκους της Μαγνησίας. Ο Απόλλων προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά ο Γιδόπουλος ήταν παρών τόσο στο σουτ του Ολαϊτάν, όσο και στην εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γράφας):Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης (90+5’ Δεινόπαπας), Τσίτας, Ντούνης (79’ Λάσκαρης), Πόζογλου (50’ Ρόκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):Πολίτης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Καλογέρης (64’ Πουρτουλίδης), Καλαϊτζίδης (64’ Δόρης), Λουφάκης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ