ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Μεγάλη "μάχη" στο Γεντί Κουλέ

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα (21.30) τον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ λίγο νωρίτερα (19.30) ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό. LIVE και τα δύο ματς στο Sport24.gr.

Ώρα Κυπέλλου. Δύο αναμετρήσεις διεξάγονται την Τρίτη (7/1) στο πλαίσιο των "16" του θεσμού. Η πρώτα χρονιά αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη στις 19.30 (COSMOTE SPORT 2), στο Πανθεσσαλικό. Ο Βόλος, για τον οποίο ντεμπούτο θα κάνει ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Ο Ισπανός προπονητής έχει πάρει στην αποστολή τους εξής παίκτες: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Οικονόμου, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Τσαούσης, Γκουαροτσένα, Τόρες, Φερράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο, Μαξ, Τσίκα, Λύρατζης και Μουνίθ.

Ο Σάββας Παντελίδης από την πλευρά του έχει αφήσει εκτός τους Ρισβάνη και Κατράνη, ενώ διαθέσιμοι είναι οι: Μέγερι, Καχίλα, Βέλλιος, Στρούγγης, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Ουγκράι, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Ταλόσα, Χαρίσης, Μάντσον, Μανούσος, Μανδάς, Μπαένα, Νταβιώτης και Ρονάλντο.

Στις 21.30 (COSMOTE SPORT 1) ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Κώστας Γιαννούλης, δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε κι έμεινε εκτός. Για το ματς αυτό δεν υπολογίζονται επίσης οι Αντίλ Ναμπί και Βαζεμπάχ Σακόρ. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Σίμος: Ουάλι, Σωτηρίου, Σηφάκης, Κουτρουμπής, Νάστος, Ντίνας, Νέιρα, Μάνος, Σεμέδο, Μαρινάκης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπράουν, Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης.

Για τον ΠΑΟΚ το δίδυμο των τερματοφυλάκων συνθέτουν ο Πασχαλάκης με το νεαρό Παπαδόπουλο, καθώς ο Ζίβκοβιτς έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Εκτός του Σέρβου δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή οι τραυματίες Ζαμπά, Βέρνμπλουμ, Κρέσπο και Καντουρί, αλλά και οι Μάτος και Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο Μάτος έχει τη διάταση στο γαστροκνήμιο ενώ ο Αουγκούστο ενοχλήσεις στο προσαγωγό και προληπτικά έμεινε εκτός.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σβιντέρσκι και Άκπομ. Εκτός για έναν ακόμη αγώνα έμεινε ο Μίροσλαβ Στοχ που είναι φανερό πλέον ότι δεν υπολογίζεται ούτε καν στα παιχνίδια κυπέλλου.

Τόσο για το ΟΦΗ - ΠΑΟΚ όσο και για το Βόλος - Ατρόμητος θα υπάρχει live ενημέρωση από το Sport24.gr. Η ρεβάνς ΠΑΟΚ - ΟΦΗ είναι προγραμματισμένη για τις 15/1 (15.00), ενώ αυτή του Ατρόμητος - Βόλος θα διεξαχθεί στις 14/1 (17.15).

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ