ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Κρεμάει" τη σφυρίχτρα ο Μπορμπαλάν

Referee Fernandez Borbalan, right, shows a yellow card to Atletico Madrid's Antoine Griezmann, center, during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Wednesday, Sept. 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Referee Fernandez Borbalan, right, shows a yellow card to Atletico Madrid's Antoine Griezmann, center, during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Wednesday, Sept. 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, θα είναι ίσως το τελευταίο ματς του Φερνάντεθ Μπορμπαλάν. Ο 44χρονος Ισπανός "κρεμάει" τη σφυρίχτρα του καθώς ξεπερνά το όριο ηλικίας.

Μια 20ετή διαδρομή στο χώρο της διαιτησίας φθάνει στο τέλος της για τον 44χρονο Ισπανό διαιτητή, Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν. Στο τέλος της διαδρομής η μοίρα και η ΕΠΟ του επιφύλασσαν να σφυρίξει ως ένα από τα τελευταία του ματς εκτός Ισπανίας.

Θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (12/5, 20:30). Ο ρέφερι από την Αλμερία "κρεμάει" τη σφυρίχτρα του, καθώς το ηλικιακό όριο δεν του επιτρέπει να σφυρίζει ακόμη.

Θα συνεχίσει να βρίσκεται, ωστόσο, στα ισπανικά γήπεδα. Θα είναι μαζί με τον Άλφόνσο Άλβαρεθ Ιθκιέρδο (κι αυτός αποσύρεται) δύο από αυτούς που θα επιμεληθούν τη χρήση του VAR, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή στη La Liga από την επόμενη σεζόν.

Το ματς του ελληνικού Κυπέλλου, ίσως να είναι το τελευταίο του Ισπανού διαιτητή. Βέβαια, μπορεί να οριστεί για να διευθύνει αναμέτρηση στην τελευταία (38η) αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ