ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Κόκκινο" της αστυνομίας για παρουσία ΠΑΟΚτσήδων στη Νέα Σμύρνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ζητά η αστυνομία από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Η αστυνομία ζητά από τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στις 28 Φεβρουαρίου.

Στο έγγραφό της αναφέρει ότι στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τους γηπεδούχους 800 εισιτήρια για τους φίλους του, όμως υπήρξε άρνηση από την πλευρά των "κυανέρυθρων" με την αιτιολογία πως το γήπεδο δεν έχει θύρα για φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Λόγω αδυναμίας διαχωρισμού των φιλάθλων, που θα σημαίνει ότι θα πρέπει να συνυπάρξουν στην εξέδρα και με το φόβο να γίνουν συμπλοκές και επεισόδια, υπάρχουν λόγοι προστασίας της Δημόσιας Τάξης και ως εκ τούτου υπάρχει εισήγηση από την αστυνομία για απαγόρευση μετακίνησης.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο υφυπουργός αθλητισμού έχει αποφασίσει να μην υπάρξει καμία μετακίνηση φιλάθλων των τεσσάρων "μεγάλων" ως το φινάλε του πρωταθλήματος και αυτό θα ισχύσει και στα παιχνίδια του Κυπέλλου.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ

Εξάλλου, από σήμερα (23/2) ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Η κυανέρυθρη ΠΑΕ, με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε τον τρόπο αγοράς και τις τιμές των εισιτηρίων, ενώ ξεκαθάρισε πως ''λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, όλα τα εισιτήρια θα διατεθούν στους φιλάθλους του Πανιωνίου''.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων για τoν πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας (28/02, 19:30) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23/02.

Λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, όλα τα εισιτήρια θα διατεθούν στους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και προτεραιότητα θα έχουν οι φίλαθλοι που έχουν ήδη προμηθευτεί τουλάχιστον τρία εισιτήρια της φετινής περιόδου, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Επίσης να σας διευκρινίσουμε πως για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια από την διαδικτυακή πλατφόρμα του viva.gr

Η προπώληση της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 23/02 από τις 16:00 έως τις 20:00 από το εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα.

Το Σάββατο 24/02 (ημέρα αγώνα με Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα) θα πωλούνται παράλληλα εισιτήρια και για τον ΠΑΟΚ στο εκδοτήριο του Άγιου Ανδρέα από τις 10:00 μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Η προπώληση θα συνεχιστεί την Δευτέρα 26/02 από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυτίου 36 & Κων. Παλαιολόγου 24).

Την Τρίτη 27/02 από τις 12:00 έως τις 20:00 από το εκδοτήριο του Άγιου Ανδρέα.

Την Τετάρτη28/02 (ημέρα αγώνα) από τις 10:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα και της οδού Σοφούλη.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΑ 2: 10 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ)

ΘΥΡΕΣ 4 ΚΑΙ 7: 15 ευρώ (παιδικό 10 ευρώ)

ΘΥΡΑ 5,6 τμήμα Α&Γ: 25 ευρώ (παιδικό 15 ευρώ)

Τα παιδιά μέχρι 7 ετών εισέρχονται δωρεάν στο στάδιο. Από 7 έως 14 ετών είναι υποχρεωτική η έκδοση παιδικού εισιτηρίου".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ