ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρκυρα - ΟΦΗ 0-3: Τριάρα σε τραγικό αγωνιστικό χώρο οι Κρητικοί

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο στο Δημοτικό Στάδιο της Κέρκυρας, ο ΟΦΗ επικράτησε 0-3 και πέρασε στη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο γκρουπ.

Το γήπεδο ήταν ακατάλληλο για να παιχτεί ποδόσφαιρο, η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών κινδύνευε σε κάθε φάση και είναι ντροπή να διεξάγονται αγώνες επαγγελματικών ομάδων το 2018 σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους.

Εντούτοις, ο ΟΦΗ έκανε το χρέος του, νίκησε 0-3 την Κέρκυρα και πέρασε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον όμιλό του. Έτσι, λοιπόν, θα είναι στην κλήρωση της Παρασκευής (21/12, 15:00) και θα μάθει τον αντίπαλό του στον δρόμο για τα προημιτελικά.

Οι Ντίνας, Κοιλιάρας και Βουό σημείωσαν τα τέρματα της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου, που χαροποιήθηκε κυρίως γιατί δεν τραυματίστηκε κάποιος ποδοσφαιριστής του. Το ίδιο βέβαια και στο αντίπαλο στρατόπεδο, με την Κέρκυρα να χάνει εύκολα, αλλά τουλάχιστον έφυγαν οι παίκτες της σώοι και αβλαβείς απ' αυτό το βοσκοτόπι.

Ο Κοιλιάρας στο 8' άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς με πολύ ωραίο σουτ, για να έρθει με κοντινό πλασέ ο Ντίνας πέντε λεπτά να κάνει το 0-2 έπειτα από σουτ του Κουτσιανικούλη. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς να αλλάζει κάτι, οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά στις δυο εστίες, με τον Βουό στο 84' να τελείωνει υπέροχα τη φάση μετά την ασίστ του Μιχόγεβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Ο ΟΦΗ έφτασε τους επτά βαθμούς και βγήκε πρώτος στον 7ο όμιλο. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Νίκη Βόλου επικράτησε της Ξάνθης με 1-0, όμως η ομάδα η Θράκης κατάφερε να περάσει ως δεύτερη στα νοκ άουτ.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (71’ Σπίνουλας), Βέρτζος, Γεωργακόπουλος, Αναστασίου, Ντα Μότα, Θεοδωράκης, Βίλα (80’ Τουράμ), Νίκιτς, Ντα Σίλβα (79’ Σιατραβάνης), Μίσκου.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης (65’ Κομεσίδης), Μιχόγεβιτς, Νάστος, Οικονόμου, Σάσι, Κουτσιανικούλης, Ντίνας (75’ Νοικοκυράκης), Βουό (85’ Καλαϊτζάκης).

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

1. ΟΦΗ 7 (6-0)

2. Ξάνθη 4 (1-1)

3. Κέρκυρα 3 (1-4)

4. Νίκη Βόλου 3 (1-4)

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ