ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρκυρα - Ξάνθη 0-1: "Χτύπησε" με Κασάδο στο 93'!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ  / EUROKINISSI)
Ξάνθη EUROKINISSI SPORTS

Με γκολ του Κασάδο στο 93' η Ξάνθη, νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες και ο ΟΦΗ θα "παλέψουν" για την πρόκριση στην τρίτη "στροφή" του 7ου γκρουπ.

Το καλύτερο το φυλούσε για το τέλος η Ξάνθη. Οι ακρίτες αντιμετώπισαν στο νησί των Φαιάκων την Κέρκυρα, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Οι Θρακιώτες ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, έχασαν ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν έβαζαν.

Ο διαιτητής Τσαμούρης έδειξε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων και η λύτρωση για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήρθε στο 93'. Ο τερματοφύλακας Ζίβκο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε φάουλ πίσω από τη μεσαία γραμμή και ο Χόρχε Κασάδο, που είχε μπει στον αγώνα στο 52', σκόραρε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι!

Έτσι, η Ξάνθη έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, όσους έχει και ο ΟΦΗ. Η Κέρκυρα έμεινε στους τρεις και πλέον η πρόκριση ανάμεσα στις τρεις ομάδες θα παιχτεί στην 3η και τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου. Η Νίκη Βόλου έχει ήδη αποκλειστεί μετά τις δύο ήττες που έχει κάνει, με Κέρκυρα και ΟΦΗ.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ  / EUROKINISSI)
Γέντρισεκ EUROKINISSI SPORTS

Σημειώνεται ότι εκτός από το γκολ, ο Κασάδο είχε και δοκάρι ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Ο Αργεντινός επιθετικός Κάστρο, τραυματίστηκε σε εναέρια σύγκρουση με τον Τουράμ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Η Κέρκυρα από την πλευρά της είχε σπουδαία να ανοίξει το σκορ, όταν στο πρώτο μέρος ο Αποστολίδης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ζίβκοβιτς.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live του αγώνα

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Θεοδωράκης, Κούρος, Ζορμπάς, Κρητικός, Βίλα, Λινάρδος (75' ), Αποστολίδης (62' Σιατραβάνης), Κρητικός (82' Γεωργακόπουλος).

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Αλμέιδα, Σιλά (52' Κασάδο), Κίκε, Καμαρά, Μελιόπουλος, Οκάν Σουλεϊμάν (46' Κοβάτσεβιτς), Γέντρισεκ (65' Ραφαήλ Μελισσόπουλος), Κάστρο.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών), Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας)

4ος: Σπυρίδων Ζαμπάλας (Ηπείρου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

(7ος)

1. ΟΦΗ 4 (3-0)

2. Ξάνθη 4 (1-0)

2. Κέρκυρα 3 (1-1)

4. Νίκη Βόλου 0 (0-4)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3Η)

5/12

Κέρκυρα - ΟΦΗ

Νίκη Βόλου - Ξάνθη

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ