ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καβάλα - ΟΦΗ 2-0: Ανώμαλη προσγείωση στο "Ανθή Καραγιάννη"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Καβάλα επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο "Ανθή Καραγιάννη" για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και έκανε βήμα πρόκρισης στους "16" του θεσμού. Κουτσούμπας και Παπαδόπουλος οι σκόρερ των "Αργοναυτών".

Ο φορμαρισμένος ΟΦΗ ηττήθηκε 2-0 από την Καβάλα στο "Ανθή Καραγιάννη" για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον η ρεβάνς αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παρότι τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες, οι γηπεδούχοι έπαιξαν με τσαμπουκά, σημείωσαν δύο γκολ και κατάφεραν να κρατήσουν την εστία τους απαραβίαστη.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη άνοιξε το σκορ στο 6' με κεφαλιά του Κουτσούμπα, ύστερα από κακή αμυντική λειτουργία των Κρητικών. Στο 38' έγινε το 2-0 έπειτα από σέντρα του Ορφανίδη από δεξιά και κεφαλιά του Βασίλη Παπαδόπουλου. Και σε αυτή τη φάση το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΟΦΗ (Μαρινάκης-Νάστος) δεν λειτούργησε σωστά.

Μπορεί ο ΟΦΗ να πίεσε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η Καβάλα όχι μόνο άντεξε, αλλά υπήρξαν στιγμές που βγήκε στην αντεπίθεση για να σημειώσει και τρίτο γκολ. Θα μπορούσε να το κάνει χαρακτηριστικά στο 94', όταν το σουτ του Χαντί πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ο Γιώργος Σίμος πέρασε στο ματς τον Φιγκεϊρέδο για να κάνει πιο επιθετική τη διάταξη των Ηρακλειωτών, οι οποίοι είχαν την υπεροχή σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά έστω η μείωση του σκορ δεν ήρθε ποτέ.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 6' Κουτσούμπας, 38' Β. Παπαδόπουλος

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιάννης Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Κουτσούμπας, Θωμαΐδης, Γαβριηλίδης (55' Κέρθι), Χαντί, Βόσαλικ, Λ. Ορφανίδης (73' Μελισσόπουλος), Βασίλης Παπαδόπουλος (80' Μαρκόπουλος).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάιλι, Μπράουν, Νάστος (64' Κουτρουμπής), Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος (59' Φιγκεϊρέδο), Σακόρ, Βαζ (71' Γιαννούλης), Νέιρα, Τσιλιανίδης, Μάνος.

* Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 4 Δεκεμβρίου.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ