ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καθάρισαν οι "Μάρκο" για τον Παναιτωλικό, 2-0 τον Πανσερραϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο χάρη στα γκολ των Μάρκος Πάουλο και Μάρκο Μαρκόβσκι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και θα παίξει στο Ηράκλειο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μετά την ήττα από την Ξάνθη για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, η νίκη στο Αγρίνιο απέναντι στον Πανσερραϊκό ήταν μονόδρομος.

Ο Παναιτωλικός έκανε το καθήκον του και πιο εύκολα από ο,τι μπορεί να δείχνει το 2-0, πήρε τη νίκη επί των "λιονταριών" χάρη στο γκολ του Μάρκος Πάουλο στο όγδοο λεπτό και του Μάρκο Μαρκόβσκι στο 85ο.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη αυτής απείλησε την εστία του Ρίστιτς με το σουτ του Μάρκος Πάουλο, ύστερα από την ωραία σέντρα του Ρόζα.

Ο,τι δεν πέτυχε στο τέταρτο λεπτό ο Βραζιλιάνος, το πέτυχε στο όγδοο. Ο Μύγας άφησε στον Μαρκόβσκι, ο Σέρβος γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Μάρκος Πάουλο με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ. Τα σουτ των Μοράρ (22'), Κλέζιο (25') και Μύγα (26') δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Πανσερραϊκού.

Ο Μαρκόβσκι έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή στο 39ο λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 50ό λεπτό, ο Σέρβος γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απομάκρυνε το σουτ του Μαρκόβσκι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (54') το δοκάρι δεν έκανε τη χάρη στον Ρουμάνο επιθετικό των γηπεδούχων, Βλαντ Μοράρ.

Το δεύτερο γκολ για τη γηπεδούχο ομάδα, ήρθε στο 85ο λεπτό από τον Μάρκο Μαρκόβσκι. Ο Μασουρέκ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Χαντάκιας έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Μαρκόβσκι τη δεύτερη, με την οποία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Υπόθεση "Μάρκο", δηλαδή. Το πρώτο γκολ ήλθε από τον Μάρκος Πάουλο, το δεύτερο από τον Μάρκο Μαρκόβσκι. Έτσι κι αλλιώς οι δύο ομάδες που θα προκριθούν από τον 6ο όμιλο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνουν γνωστές την τελευταία αγωνιστική σε Σέρρες και Ηράκλειο.

Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να μειώσει ύστερα από δύο λεπτά (87'), αλλά ο Τσενάμο δεν είχε πρόβλημα να εξουδετερώσει το σουτ που επιχείρησε ο Ρούτσης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Μόρας, Χαντάκιας, Μύγας (57' Ντίας), Παρράς, Μπεχαράνο (71' Μπράβο), Μάρκος Πάουλο, Ρόζα (46' Μασουρέκ), Κλέζιο, Μοράρ, Μαρκόβσκι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικής Αμανατίδης):Ρίστιτς, Σιάκκας, Τσαμούρης, Ιωαννίδης (65' Τζιτζικαλάκης), Γκέκας, Ρούτσης, Δούμτσιος, Βοσκόπουλος, Στέβιτς (54' Τσελεπίδης), Παπουτσογιαννόπουλος (67' Φοσού), Γκούρτσας.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Εργοτέλης - Ξάνθη 2-4 (50' Εφορντ, 58΄Ροβίθης / 20', 26' Τριάδης, 64' Κίκε, 81' Γέντρισεκ)

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 2-0 (8' Μάρκος Πάουλο, 85' Μαρκόβσκι)


Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

1. Ξάνθη 6 (6-2)

2. Πανσερραϊκός 3 (2-2)

3. Παναιτωλικός 3 (2-2)

4. Εργοτέλης 0 (2-6)

Η 3η αγωνιστική

Πανσερραϊκός - Ξάνθη

Εργοτέλης - Παναιτωλικός

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ