ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ιωνικός - Παναχαϊκή: Ένταση και κυνηγητό στο τέλος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οπαδοί του Ιωνικού μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν τον Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς και τους παίκτες των πατρινών με την αστυνομία να αποτρέπει τα χειρότερα.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ιωνικό και την Παναχαϊκή όπου οι Π ατρινοί επικράτησαν με 2-1 και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με τη λήξη του αγώνα φίλαθλοι των γηπεδούχων μπήκαν στο γήπεδο και προσπάθησαν να επιτεθούν προς τους παίκτες της Παναχαϊκής.

Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας, Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς, προσπάθησε να μπει στη μέση για να μην υπάρξουν χειροδικείες και τελικά δέχτηκε αυτός την επίθεση των φίλων του Ιωνικού και έφαγε μερικές "ψιλές".

Πριν τα επεισόδια πάρουν μεγαλύτερη έκταση επενέβη η αστυνομία και προστάτεψε τους παίκτες και τον προπονητή της Παναχαϊκής πηγαίνοντας τους στα αποδυτήρια.

Ευτυχώς η αστυνομία είχε φροντίσει για να μην έρθουν σε επαφή οι φίλοι του Ιωνικού με τους αντίστοιχους της ομάδας της Πάτρας που βρέθηκαν στην εξέδρα των φιλοξενουμένων.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ