ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ισόπαλοι και στα δοκάρια, κόλλησαν στο 0-0 Πανσερραϊκός και Κισσαμικός

Ισόπαλοι και στα δοκάρια, κόλλησαν στο 0-0 Πανσερραϊκός και Κισσαμικός
INTIME SPORTS

Πανσερραϊκός και Κισσαμικός δεν κατάφεραν να σκοράρουν κι έμειναν στο 0-0, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έχοντας από ένα δοκάρι έκαστος, αλλά μην καταφέρνοντας να βρουν δίχτυα Πανσερραϊκός και Κισσαμικός έμειναν στο 0-0, στις Σέρρες, για πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ανώτερη η γηπεδούχος ομάδα, στο ντεμπούτο του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο της. Τέταρτη ισοπαλία για την ομάδα της Κρήτης, σε συνολικά πέντε ματς.

Υποτονικά ξεκίνησε το ματς στις Σέρρες, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Κισσαμικό καθώς χρειάστηκε να περάσουν 27 λεπτά για να καταγραφεί η πρώτη ουσιαστική φάση. Ο Πόποβιτς έκανε το καλό σουτ από πλάγια, αλλά ο Λαζαρίδης μπλόκαρε.

Η γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ στο 31ο λεπτό, όταν ο Σιάκκας έπιασε το σουτ και η μπάλα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας Ανδρούτσου, ενώ στη συνέχεια πέρασε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, κανείς εκ των Ρούτση, Προβατίδη και Πόποβιτς δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα κι ο Ανδρούτσος απομάκρυνε, ξανά.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα το 54ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ραμίρες πέρασε στον Παπαστεργίου, ο δεύτερος σέντραρε αλλά ο Κουκόλης δεν πρόλαβε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. Ούτε η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ραμίρες στο 58ο λεπτό έφερε αποτελέσματα για τον Πανσερραϊκό.

Ο Κισσαμικός μπορεί να μην δημιουργούσε συχνά ευκαιρίες, αλλά είχε μεγάλη ν' ανοίξει το σκορμε τη συμπλήρωση μίας ώρας ματς. Ο Τσουβαλτσίδης πήρε την μπάλα από τον Μπαλτζή σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα σταμάτησε την πορεία της προς τα δίχτυα, στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παπαστεργίου στο 68ο λεπτό επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό σουτ, μετά την κεφαλιά πάσα του Ατματσίδη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Μάκης Κατσαβάκης): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Προβατίδης (46' Ραμίρεζ), Κουκόλης, Κιόσε (79' Τσιμίκας), Πόποβιτς (83' Αγγελούδης), Ατματσίδης, Ρούτσης, Παπαστεργίου, Στεργιανός

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ(Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσικουδάκης, Σουμπασάκης, Πότσι (56' Σελινιωτάκης), Βουρβαχάκης, Τσουβαλτσίδης (64 Σακελλαρίου), Ταραλίδης, Μάντζης (77' Ποσίνκοβιτς), Τσοντάκης, Σμίλτος, Μάνιας.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ