ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρόδοτος - Πανιώνιος 1-2: Προκρίθηκαν αήττητοι στην επόμενη φάση οι "κυανέρυθροι"

Ηρόδοτος - Πανιώνιος 1-2: Προκρίθηκαν αήττητοι στην επόμενη φάση οι "κυανέρυθροι"

Ο Πανιώνιος νίκησε και τον Ηρόδοτο στην Κρήτη με 2-1 και προκρίθηκε αήττητος στις 16 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας "σφράγισε" ο Πανιώνιος στην Κρήτη, καθώς νίκησε τον Ηρόδοτο με 2-1.

Οι "κυανέρυθροι" είχαν εξασφαλισμένη την παρουσία τους στους "16", ωστόσο το έκαναν με... στιλ μια και με το "διπλό" κόντρα στην ομάδα του Ηρακλείου πέρασαν τον όμιλο με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και τέρματα 8-1.

Τα νικητήρια γκολ των φιλοξενούμενων σκόραραν στο 37' ο Τσιλούλης και στο 77' ο Ντουρμισάι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Ηρόδοτος από την πλευρά του κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με κεφαλιά του Δαμιανάκη στο 82'.

Ηρόδοτος: Κασμερίδης (58' Τσιλιγγίρης), Νικηφόρος, Μπαλάφας, Φουκαράκης, Μωραΐτης, Καργιωτάκης, Κοντογιάννης, Αυγενικού, Δαμιανάκης, Μασάδο (55' Κονέ), Αμαραντίδης (57' Προβυδάκης).

Πανιώνιος: Μανοΐλοβιτς, Ντε Ταντέο, Μακρύλλος, Άλμπεργκ (64' Παπαγεωργίου), Οικονομίδης, Σίντι Αλί, Ρέντζας (72' Nτουρμισάι), Τσιλούλης (90' Σουσώνης), Μίκο, Κότσιτς, Σεράφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ