ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρακλής - Ατρόμητος 1-6: Χατ τρικ ο Κωτσόπουλος, "σίφουνας" οι Περιστεριώτες

ÊÕÐÅËËÏ / ÇÑÁÊËÇÓ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
ÊÕÐÅËËÏ / ÇÑÁÊËÇÓ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Με τον Κωτσόπουλο να σημειώνει χατ τρικ, ο Ατρόμητος έκανε φύλλο και φτερό τον Ηρακλή και τον διέλυσε με 1-6 στο Καυτανζόγλειο για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Κακή εμφάνιση του Αμπάρη για τον "γηραιό"

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις συνεχίζει ο Ατρόμητος, ο οποίος στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητος έπειτα από οκτώ αγωνιστικές και είναι δεύτερος στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, αλλά στο Κύπελλο είχε χάσει 1-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα και δεν είχε περιθώρια για άλλη απώλεια στον όμιλο, με τον Ηρακλή να πληρώνει τα σπασμένα.

Θυμηθείτε εδώ το live της αναμέτρησης

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ήταν καταιγιστική και διέλυσε 1-6 τον "γηραιό" στο Καυτανζόγλειο, πιάνοντάς τον στους τρεις βαθμούς. Θυμίζουμε, πως οι κυανόλευκοι είχαν επικρατήσει στη Νάξο της Θύελλας Καμαρίου με 0-3 στην πρώτη αγωνιστική.

Κορυφαίος για τον Ατρόμητο ήταν ο Κωτσόπουλος με χατ τρικ (10', 47', 93'), ενώ στον αντίποδα πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο 36χρονος τερματοφύλακας του Ηρακλή, Γιώργος Αμπάρης, ο οποίος φέρει ευθύνη στα περισσότερα τέρματα που δέχτηκε.

Το σκορ στο πρώτο μέρος ήταν 0-1 για τους Περιστεριώτες με την κεφαλιά του Κωτσόπουλου, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του πορτιέρε των γηπεδούχων και έκανε το 0-1, ενώ λίγο μετά ακυρώθηκε (κακώς) πανομοιότυπο τέρμα του Καρασαλίδη, ο οποίος δεν ήταν εκτεθειμένος.

Στο 47' ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2. Ο Κουλούρης γύρισε τη μπάλα από αριστερά, ο Αμπάρης έχει κακή αντίδραση στην έξοδο και ο Κωτσόπουλος με διαγώνιο πλασέ δεν είχε πρόβλημα να διπλασιάσει τα προσωπικά του γκολ και της ομάδας του.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού στο Καυτανζόγλειο, έγινε γύρισμα του Ενσικουλού από τα αριστερά, ο Αμπάρης δεν καθάρισε τη φάση, η μπάλα έφτασε στον Κουλούρη και εκείνος με προβολή έκανε το 0-3. Τρία λεπτά μετά, έγινε ωραία κάθετη μπαλιά για τον Ενσικουλού, αυτός πρόλαβε την έξοδο του Αμπάρη, τσίμπησε τη μπάλα, πλάσαρε με το δεξί και 0-4!

Ο Μανούσος στο 73' διαμόρφωσε το 0-5, ο Χασομέρης στο 85' πέτυχε το γκολ της τιμής για τον Ηρακλή, για να γίνει το 1-6 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά σε φάουλ του Ουμπίδες.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (65’ Πασάς), Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51’ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (62’ Χασομέρης)

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς (72’ Στρούγγης), Βασιλακάκης (24’ Ενσικουλού), Ουμπίδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (65’ Μανούσος)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

Ατρόμητος 3 (7-3)

Ηρακλής 3 (4-5)

ΠΑΣ Γιάννινα 3 (2-1)

Θύελλα Καμαρίου 0 (0-3)

Η 3η αγωνιστική:

Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα

Θύελλα Καμαρίου - Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ