ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η κριτική του Ατρόμητου

Η κριτική του Ατρόμητου

Διαβάστε την κριτική για την ομάδα του Ατρόμητου στον τελικό Κυπελλου Ελλάδα εναντίον του Ολυμπιακού.

Ο Ατρόμητος το πάλεψε για 118 λεπτά, όμως στο τέλος προδόθηκε από μία κεφαλιά του Φουστέρ που έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Ιτάνζ: Σταθερά καλός όπως τον έχουμε συνηθίσει. Στο 7' έσωσε την εστία του από τις άγριες ορέξεις του Τζιμπούρ, ενώ στο γκολ δεν φέρει ευθύνη. Έκανε επίσης την απόκρουση του αγώνα, στο 93' σε κεφαλιά του Τζιμπούρ. Από τους καλύτερους του γηπέδου και δεν έκρυψε την πίκρα του για το χαμένο Κύπελλο, αφού δεν μπορούσε να το πιστέψει. Κρίμα για την υπερπροσπάθεια που έκανε αυτός και η ομάδα του. Φυσικά δεν φταίει ούτε στο δεύτερο γκολ.

Σκόνδρας: Στα πρώτα λεπτά τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Μιραλάς, όμως στη συνέχεια βελτιώθηκε, κατάφερε να σταματήσει τις άγριες ορέξεις του Βέλγου, έδωσε πολύτιμες λύσεις αμυντικά, ενώ ήταν καλός και στο επιθετικό κομμάτι.

Φυτανίδης: Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από τους επιθετικούς του Ολυμπιακού, ενώ αρκετές φορές έχανε τους αντιπάλους του. Έκανε μάλιστα το χαζό πέναλτι στον Μανιάτη, που βέβαια δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Χολέμπας. Ήταν μια κακή μέρα για τον Έλληνα αμυντικό.

Τόμας: Σταθερός, συγκεντρωμένος και ηγέτης στην άμυνα του Ατρόμητου. Έδωσε πολλές μάχες στη δύναμη με τον Τζιμπούρ, καθάρισε πολλές φάσεις με τις καθοριστικές επεμβάσεις του και προσπαθούσε συνεχώς να συμμαζέψει την άμυνα της ομάδας του.

Οικονόμου: Είχε πολύ δύσκολο έργο και δεν τα κατάφερε... Τοροσίδης και Αμπντούν ήταν σε πολύ καλή μέρα και δεν μπόρεσε να τους σταματήσει. Το γκολ του Τζιμπούρ άλλωστε, ξεκίνησε από την πλευρά του, όπως κι αυτό του Φουστέρ.

Ιγκλέσιας: Ξεκίνησε δυνατά και συνέχισε εξίσου καλά, δικαιώνοντας τον Δώνη, που τον εμπιστεύτηκε. Έδωσε πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή με αντιπάλους τους Μανιάτη-Ορμπάιθ, βοήθησε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ πέτυχε και το χρυσό γκολ της ομάδας του. Το καλύτερο χαφ του ματς και από τους καλύτερους παίκτες της αναμέτρησης. Βγήκε αλλαγή στην παράταση λόγω κούρασης.

Δημούτσος: Έκανε την αθόρυβη δουλειά στην μεσαία γραμμή του Ατρομήτου και τα πήγε περίφημα κόντρα στα χαφ του Ολυμπιακού. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, έδωσε πολλές μάχες και πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ζουέλα πέρασε πιο μπροστά και ανησύχησε αρκετές φορές την άμυνα του Ολυμπιακού με τα τρεξίματά του. Ακούραστος...

Μπρίτο: Ήταν μέσα σε κάποιες φάσεις, βοήθησε επιθετικά την ομάδα του, αλλά η συνολική του εικόνα δεν ήταν καλή. Γι' αυτό βγήκε αλλαγή στο 77' και τη θέση του πήρε ο Σφακιανάκης. Δεν έκανε το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν ο Ατρόμητος. Όπως ο Επστάιν...

Επστάιν: Μετά το γκολ του Ολυμπιακού, ανέβηκε όπως και η υπόλοιπη ομάδα του Ατρομήτου. Με την ταχύτητά του δημιούργησε προβλήματα στον Τοροσίδη και έδωσε πνοή στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του. Από τα πόδια του ξεκίνησε η ισοφάριση του Ατρομήτου και ήταν από τους κορυφαίους του Ατρομήτου.

Τάτος: Του πήρε αρκετά λεπτά για να "μπει" στο ματς, όμως ακόμα και τότε δεν βοήθησε αρκετά τον Ατρόμητο. Δεν πήρε πολλές μπαλιές, δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα από τους συμπαίκτες του, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν... άφαντος. Πέρσαε αλλαγή στο 63' λόγω τραυματισμού κι αυτή τη μια ώρα που αγωνίστηκε δεν κατάφερε να δείξει το παραμικρό.

Μήτρογλου: Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος των δύο αμυντικών του Ολυμπιακού. Ο Μέλμπεργκ ήταν τις περισσότερες φορές πάνω του και του δημιούργησε προβλήματα. Έφτιαξε ευκαιρίες και ήταν κίνδυνος θάνατος για τους Πειραιώτες, που την επόμενη χρονιά θα τον έχουν στο ρόστερ τους.

Αλλαγές

Καραμάνος: Πέρασε στη θέση του Τάτου στο 63', όμως δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

Σφακιανάκης: Η εμπειρία του έφερε ηρεμία στην μεσαία γραμμή του Ατρομήτου και τα λεπτά που αγωνίστηκε βοήθησε πολύ την ομάδα του να κρατήσει την ισοπαλία. Τελικά οι Περιστεριώτες δεν τα κατάφεραν, όμως αυτό δεν αναιρεί την προσπάθεια του Έλληνα χαφ.

Ζουέλα: Μπήκε στα τελευταία λεπτά προκειμένου ο Ατρόμητος να θωρακίσει την άμυνά του, όμως ήταν από τους μοιραίους αφού έχασε τον Φουστέρ στο γκολ που έδωσε το Κύπελλο στον Ολυμπιακό.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ