ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η έκθεση της Αστυνομίας για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου

PRE GAME / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
Αστυνομία MOTIONTEAM

Η έκθεση της Αστυνομίας για τον τελικό του Κυπέλλου δεν κάνει αναφορά για είσοδο και συμπλοκές οπαδών του ΠΑΟΚ με την ΕΛ.ΑΣ στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού στις 20.44, στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η Αστυνομία δεν κάνει καμία αναφορά σε επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου από την άφιξη των αποστολών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό και μετά. Επομένως, δεν επισημαίνεται ότι υπήρξε είσοδος και συμπλοκές οπαδών του ΠΑΟΚ με την ΕΛ.ΑΣ στις 20:44, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του τελικού Κυπέλλου.

Στην έκθεσή της, αντίθετα, γίνεται αναφορά μεταξύ άλλων στη ρήξη χημικών προκειμένου να απωθηθούν οπαδοί της ΑΕΚ στις 17:55, όταν αυτοί επιτέθηκαν με πέτρες στις δυνάμεις που ενεργούσαν για τη διενέργεια σωματικών ελέγχων.

Αναφορά γίνεται στην εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο στις 18:30, στις βιαιοπραγίες στα επίσημα στις 19:15, στη φωτιά που έβαλαν οπαδοί της ΑΕΚ σε δύο χημικές τουαλέτες στις 20:55, αλλά και στη ρίψη πυρσών από οπαδούς των δύο ομάδων στις 20:48 και αργότερα.

Στην έκθεση η Αστυνομία κάνει λόγο για νέες βιαιοπραγίες στα επίσημα στις 21:40, για φθορά που προκάλεσαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στο πούλμαν της ΑΕΚ μετά την απονομή, για τον τραυματισμό τριών αστυνομικών, αλλά και για τη διακομιδή 13 ιδιωτών στο Γ.Ν. Βόλου.

Επισημαίνεται, ακόμα, ότι συνελήφθησαν πέντε άτομα, πως ταυτοποιήθηκαν επιπλέον τέσσερα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία και αναζητούνται, όπως και ότι προσήχθησαν 21 άτομα στο στο κατάστημα της Υ.Α. Βόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: "Σκάνδαλο οποιαδήποτε αφαίρεση βαθμών"
Τα τρία σενάρια για τις τιμωρίες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Οι ομάδες βοήθησαν στην εκτόνωση των επεισοδίων"
Για εκτεταμένα επεισόδια η δίωξη, κινδυνεύει με -6 ο ΠΑΟΚ, με -3 απειλείται η ΑΕΚ
Παρακολουθεί πολλά videos από τα επεισόδια ο Σιμιτζόγλου

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ