ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η αστυνομία πρότεινε από 15.200 εισιτήρια σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Η αστυνομία πρότεινε από 15.200 εισιτήρια σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
ΟΑΚΑ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αστυνομία ανέβηκε στα 15.200 εισιτήρια για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ στις 12 Μαΐου. Η πλευρά του "Δικεφάλου του Βορρά" αντιπροτείνει 18.000 εισιτήρια, η Ένωση δεν έχει πρόβλημα.

Στις 10:00 ξεκίνησε η δεύτερη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ στις 12 Μαΐου με τη συμμετοχή της ΕΠΟ, της αστυνομίας και των δυο φιναλίστ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όπου φυσικά μείζον θέμα συζήτησης είναι ο αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρει η κάθε ομάδα για να καλύψει τις ανάγκες της.

Την Τετάρτη (25/4) υπήρξε διαφωνία στα εισιτήρια που πρότεινε η πλευρά της αστυνομίας, η οποία μιλούσε για 13.000 εισιτήρια, τα οποία αυξήθηκαν σε 15.200, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να αντιπροτείνει 18.000 εισιτήρια. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" επιθυμεί ο αριθμός τους να πλησιάσει το νούμερο του 2014 με τον Παναθηναϊκό (από 21.200 εισιτήρια για κάθε ομάδα).

Όσο για την πλευρά της ΑΕΚ, δεν έχει πρόβλημα με τον αριθμό των εισιτηρίων, εφόσον ο αριθμός τους αυξήθηκε. Θα συναινέσει ό,τι και αν αποφασιστεί τελικά από την πλευρά της αστυνομίας, επομένως γίνεται διαπραγμάτευση για το τελικό νούμερο, ώστε να συμφωνήσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές και μετέπειτα να γίνει κουβέντα για τα επιμέρους ζητήματα ασφάλειας, ώστε να μην γίνει ό,τι και στον περσινό τελικό της ντροπής στο Πανθεσσαλικό.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ