ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γραμμένος: "Η ΕΠΟ επιθυμεί πάντοτε ο τελικός να διεξάγεται παρουσία φιλάθλων"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για την δεύτερη ευρεία οργανωτική σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και μεταξύ άλλων ανέφερε την πάγια θέση της για τελικούς με παρουσία φιλάθλων, ασχέτως αν αυτό δεν θα συμβεί φέτος.

Σήμερα (7/5) πραγματοποιήθηκε δεύτερη ευρεία οργανωτική σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και αποφασίστηκε πως θα εκδοθούν συνολικά 840 προσκλήσεις, εκ των οποίων κάθε φιναλίστ θα λάβει από 120 και η ΕΠΟ θα διαθέσει 600. Επίσης, για τις ανάγκες των ΠΑΕ (οικογένειες ποδοσφαιριστών, τεχνικά τιμ κλπ.) θα επιτραπεί επίσης η είσοδος σε επιπλέον 100 άτομα, με ειδική λίστα.

Στην εισαγωγική του ομιλία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος ανέφερε πως η Ομοσπονδία επιθυμεί πάντοτε ο τελικός να διεξάγεται παρουσία φιλάθλων και να αποτελεί γιορτή, όμως φέτος αυτό που δεν μπορούσε να συμβεί και ως εκ τούτου πάρθηκε απόφαση για παρουσία ελάχιστων ανθρώπων στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

Η δεύτερη ευρεία οργανωτική σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, μεταξύ Π.Α.Ο.Κ. και Α.Ε.Κ., έλαβε χώρα σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Την Ε.Π.Ο. εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Ευάγγελος Γραμμένος, ενώ παρέστησαν ακόμα εκπρόσωποι της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. (επικεφαλής ο κ. Μάκης Γκαγκάτσης), της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. (επικεφαλής η κα Αγγελική Αρκάδη), της ΕΛ.ΑΣ. (επικεφαλής ο υποστράτηγος Γεώργιος Ψωμάς, αναπληρωτής Γ.Α.Δ.Α.), του Ο.Α.Κ.Α. (επικεφαλής ο πρόεδρος κ. Α. Κουρής), των εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας της Ε.Π.Ο., καθώς και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και ο εκτελεστικός γραμματέας.

«Η Ε.Π.Ο. επιθυμεί πάντοτε ο τελικός να διεξάγεται παρουσία φιλάθλων και να αποτελεί γιορτή. Εμμένουμε στη θέση μας αυτή, την οποία υποστηρίζουμε διαρκώς και προς πάσα κατεύθυνση. Από τη στιγμή όμως που η απόφαση να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών είναι ειλημμένη, οφείλουμε με τον αριθμό των προσκλήσεων που θα εκδοθούν, να διασφαλίσουμε ότι θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα», είπε στη εισαγωγική του ομιλία ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο.

Με βάση την πρόταση της Ομοσπονδίας, για τον τελικό θα εκδοθούν συνολικά 840 προσκλήσεις, εκ των οποίων κάθε φιναλίστ θα λάβει από 120 και η Ε.Π.Ο. θα διαθέσει 600. Για τις ανάγκες των Π.Α.Ε. (οικογένειες ποδοσφαιριστών, τεχνικά τιμ κλπ.) θα επιτραπεί επίσης η είσοδος σε επιπλέον 100 άτομα, με ειδική λίστα.

Για την έκδοση της πρόσκλησης απαιτείται ο Α.Δ.Τ. και το Α.Μ.Κ.Α. του κατόχου, ενώ για την είσοδο στο Ο.Α.Κ.Α. είναι υποχρεωτική η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Ο έλεγχος της ταυτοπροσωπίας θα διενεργείται από την Ελληνική Αστυνομία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ