ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γαβριηλίδης: "Πιστεύω ότι θα δοθεί μία μέση λύση στο ζήτημα των εισιτηρίων"

Γαβριηλίδης: "Πιστεύω ότι θα δοθεί μία μέση λύση στο ζήτημα των εισιτηρίων"
EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη χθεσινή (25/4) σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του τελικού, που δεν έφερε συμφωνία για τα εισιτήρια που θα πάρουν οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "FAIR PLAY FM 96,1" φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, προκειμένου να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη χθεσινή (25/4) σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του τελικού, που δεν έφερε συμφωνία για τα εισιτήρια που θα πάρουν οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο κ. Γαβριηλίδης τόνισε: "Στη χθεσινή σύσκεψη υπήρχε διάθεση από όλες τις πλευρές για ό,τι καλύτερο. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί με βάση το πλάνο του τελικού ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού το 2014. Αυτό που φοβάται τώρα η αστυνομία είναι η χρονική στιγμή, επειδή είναι λίγο τεταμένα τα πράγματα. Τότε οι δύο ομάδες είχαν πάρει από σχεδόν 21.000 εισιτήρια. Τώρα πιστεύω ότι θα δοθεί μία μέση λύση. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να οριστικοποιηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο αριθμός των εισιτηρίων, ώστε να οργανωθεί η μετακίνηση των οπαδών του με λεωφορεία και όχι με ιδιωτικά μέσα.

Αύριο το πρωί θα είμαστε στο ΟΑΚΑ και νομίζω ότι θα παρθούν τα οριστικά μέτρα για όλα τα ζητήματα. Έχει τοποθετηθεί και ο κ. Γραμμένος, η θέση μας είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή γιορτή για το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να μάθει για ποιο λόγο είναι το ΟΑΚΑ η έδρα του τελικού. Κατάλαβαν, όμως, οι άνθρωποί του ότι το πιο ενδεδειγμένο και ασφαλές γήπεδο είναι το ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχει κίνδυνος Grexit, όμως ο τελικός θα είναι μία δοκιμή. Θα πρέπει να κυλήσει όσο το δυνατόν καλύτερα, προκειμένου να δώσουμε ένα θετικό δείγμα, καθώς θα βρίσκονται πολλοί άνθρωποι της FIFA και της UEFA".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ