ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εύκολα ο Ηρακλής, 4-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας

Εύκολα ο Ηρακλής, 4-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας
Ηρακλής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής ήταν καθολικά ανώτερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας, την οποία συνέτριψε με 4-0 στο Καυτανζόγλειο. Έφτασε τους 4 βαθμούς ο Γηραιός και συγκατοικεί στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. (VIDEO)

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου, για τον Ηρακλή ακολούθησε το ευρύ 4-0 σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας. Στον δεύτερο αγώνα των ομίλων του Κυπέλλου, ο Γηραιός ήταν καλύτερος από τους Θεσσαλούς, τους οποίους και συνέτριψε παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο.

Οι φιλοξενούμενοι εμφάνισαν σημάδια κόπωσης και τούς ήταν αδύνατο να κοιτάξουν στα μάτια την ανεβασμένη ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία προερχόταν από τη μεγάλη νίκη (1-0) επί του Παναθηναϊκού στη Super League. Το 1-0 έκανε για τους γηπεδούχους ο Καρασαλίδης στο 24', ο οποίος έτυχε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας έπειτα από σέντρα του Ιντζόγλου και άστοχη έξοδο του Τσάμη.

Εύκολα ο Ηρακλής, 4-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας
INTIME SPORTS

Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 34' , όταν ο Χαντί βγήκε απέναντι στον Τσάμη, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω από δεξί δοκάρι. Η υπεροχή του Γηραιού καρποφόρησε εκ νέου στο 58'. Ο Τσιλιανίδης "πάτησε" στον Χάντι και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του γκολκίπερ της Αναγέννησης, γράφοντας το 2-0.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, αντικατέστησε στο 73' τον Λουκίνα με τον Περόνε και ο Αργεντινός κατάφερε στο διάστημα που αγωνίστηκε να σημειώσει δύο ακόμα γκολ. Έκανε το 3-0 στο 85' με ωραίο πλασέ, ενώ το τελικό 4-0 πραγματοποίησε στο 86' με πλασέ από πάσα του Χαντί.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live του αγώνα

Εύκολα ο Ηρακλής, 4-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας
INTIME SPORTS

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Καρλίτος, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Ζαμπάζης, Ιντζόγλου (67' Στάμου), Κυριακίδης (78' Πουρτουλίδης), Λουκίνας (73' Περόνε), Τσιλιανίδης, Χαντί.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Τζάνης, Γκόλιας (70' Στάμος), Σάββας, Ρούσσης, Μοσχάκης, Ακασού, Κοντός (78' Μπιτέλης), Μαυριάς, Τσίτας, Σκαθαρούδης (85' Πιτταράς).

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες σε Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ:

1. Ηρακλής 4 (5-1)

2. ΠΑΣ Γιάννινα 4 (3-2)

2. Αχαρναϊκός 3 (2-2)

4. Αναγέννηση Καρδίτσας 1 (0-5)

Η επόμενη αγωνιστική:

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου

Αχαρναϊκός - Ηρακλής (15.00)

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΣ Γιάννινα (15.00)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ