ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εργοτέλης - Τρίκαλα 0-1: Πρόκριση στους "16" με δεύτερη νίκη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε και δεύτερη φορά του Εργοτέλη (0-1), στο Παγκρήτιο αυτή τη φορά, και προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 7' ο Άγγελος Βέρτζος. (VIDEO)

Ο Εργοτέλης συμμετέχει στη Super League 2, τα Τρίκαλα στη Football League. Κι όμως, οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που κατέκτησαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά το 3-2 στην έδρα τους, επικράτησαν 0-1 και στο Παγκρήτιο, με αποτέλεσμα να περάσουν στους "16" του θεσμού.

Το μοναδικό γκολ που σημειώθηκε στο Ηράκλειο σημείωσε στο 7' ο Άγγελος Βέρτζος. Ο στόπερ του ΑΟΤ εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες μετά από εκτέλεση φάουλ και με κοντινό σουτ νίκησε τον Καλογεράκη, γράφοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν μεγάλο ποσοστό κατοχής μπάλας, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν.

Μόνο στα τελευταία λεπτά έφτασαν με αξιώσεις στην εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 90' ο Τσέλιος δεν κατάφερε από θέση βολής να σκοράρει, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Κουατέγκ πέρασε άστοχα άουτ. Τα Τρίκαλα έπαιξαν πειθαρχημένα, με προσοχή και έφτασαν δίκαια στο "διπλό" - πρόκρισης.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπότε, Σπίριακ, Οικονόμου (68' Κοιλιάρας), Πέιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Σταθόπουλος (46' Κουατέγκ), Μανουσάκης (46' Ροβίθης).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ντοσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πέλκας (77' Οικονομόπουλος), Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (54' Πελάεθ), Άλεκσιτς (82' Λώττας), Τσίπρας.

Διαιτητής: Βλάχος Ανδρέας (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Πριόνας Δαυίδ (Εύβοιας) – Νικολάου Χρήστος (Αθηνών)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ