ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εργοτέλης - ΟΦΗ 1-1: Ανοιχτοί λογαριασμοί ενόψει ρεβάνς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ με τις δυο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς του "Γεντί Κουλέ".

Στη ρεβάνς στο "Γεντί Κουλέ" σε δυο εβδομάδες θα κριθεί η πρόκριση ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ μετά το 1-1 στο Παγκρήτιο με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλο να έχει αποκτήσει ισχνό προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ο Νάστος.

Σε μια αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση ο ΟΦΗ ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα στο σκορ με την "οβίδα" του Νάστου αλλά ο Εργοτέλης αυτός που ισοφάρισε με τον Ιατρούδη στο δεύτερο μέρος και εν συνεχεία είχε τις ευκαιρίες να φτάσει και στην ολική ανατροπή.

Οι δυο ομάδες μπήκαν με διάθεση για να παίξουν ποδόσφαιρο σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο αλλά στο πρώτο 20λεπτο έμεινα μακριά από τις δυο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στον ΟΦΗ και ήρθε στο 22' όταν ο Οικονόμου έκανε ένα τρομερό σουτ με τον Κατσιμήτρο εντυπωσιακά να διώχνει σε κόρνερ. Έξι λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ όταν στο 28' ο Νάστος έπιασε έναν "κεραυνό" από τα 40 μέτρα και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Εργοτέλη.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 44' ο Εργοτέλης παραλίγο να ισοφαρίσει με αυτογκόλ όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Μιχόγεβιτς και πήγε προς την εστία του Στρέζου ο οποίος έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησαν στο 59' με τον Έφορντ να επιχειρεί το σουτ και τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Στρέζου.

Στο 66' όμως ο Εργοτέλης βγήκε ωραία από τα αριστερά με τον Γιακούμπου να κάνει τη σέντρα και τον Ιατρούδη με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι να νικάει τον Στρέζο για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν στην ολική ανατροπή στο 81' όταν ο Μιχόγεβιτς έκανε το λάθος με τον Κουατένγκ να παίρνει τη μπάλα, να περνάει τον Στρέζο και να κάνει το πλασέ από πλάγια αλλά ο Ποτουρίδης απομάκρυνε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Γκολ: 66' Ιατρούδης/28' Νάστος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπουτσάκης (64' Λουμπάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Καπνίδης (54' Κουατένγκ)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπράουν, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Νάστος, Οικονόμου, Ντίνας (78' Κυριακίδης), Σασί (46' Πλατέλλας), Κοροβέσης, Βουό (64' Πέρσον).

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ