ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εργοτέλης - Άρης 3-2: Οι Κρητικοί πέταξαν εκτός Κυπέλλου τους "κίτρινους"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εργοτέλης επικράτησε με 3-2 του Άρη, πήρε το τρίποντο και την δεύτερη θέση στον όμιλο, αποκλείοντας τον Άρη από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Την πρώτη μεγάλη έκπληξη του Κυπέλλου έκανε ο Εργοτέλης επικρατώντας του Άρη με 3-2 και πετώντας τον εκτός των 16 του θεσμού.

Οι Κρητικοί με τη νίκη τους κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, πίσω από τον ΠΑΟΚ, και θα βρεθούν την Παρασκευή στην κλήρωση του θεσμού.

Ο Άρης μπήκε καλύτερα στο ματς αλλά δεν μπόρεσε στα πρώτα λεπτά που είχε τη μπάλα στα πόδια του να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Εργοτέλη και να προηγηθεί. Αντίθετα είχε μια φλύαρη υπεροχή που δεν μπόρεσε να τη μετουσιώσει σε ευκαιρίες και γκολ.

ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ στο 44' όταν ο Έφορντ έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά, γύρισε τη μπάλα προς τον Τσέλιο που έκανε το σουτ με τον Καντιμοίρη να διώχνει αρχικά με τη μπάλα να φτάνει στον Μπουρσέλη ο οποίος έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των Κρητικών.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με γκολ για τους Κρητικούς. Ήταν το 50' όταν μετά από ωραία κάθετη πάσα προς τον Έφορντ ο επιθετικός του Εργοτέλη γύρισε τη μπάλα παράλληλα προς τον Ιατρούδη ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία και έκανε το 2-0.

Οι Κρητικοί βρήκαν και τρίτο γκολ τρία λεπτά αργότερα. Σε βαθιά μπαλιά από την άμυνα προς τον Έφορντ, ο επιθετικός των γηπεδούχων βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα για το 3-0.

ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Ο Άρης άλλαξε το σύστημα του και προσπάθησε να αντεπιτεθεί αλλά δεν τα κατάφερε. Αρχικά μείωσε το σκορ στο 57 σε επίθεση από τα αριστερά με τον Ντιγκινί να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, να γυρνάει όμορφα και να πλασάρει εύστοχα.

Στο 74' ο Άρης κέρδισε πέναλτι αφού σε γύρισμα του Γιουνές από τα αριστερά η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κοζορώνη. Ο Ντιγκινί ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και μείωσε σε 3-2 για τον Άρη.

Εν συνεχεία και μέχρι τη λήξη του αγώνα ο Άρης ήταν συνέχεια στην επίθεση χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Εργοτέλη παρά μόνο σε μια φάση στο 88' με τον Ντιγκινί και πάλι να πλασάρει και τον Κατσιμήτρο με διπλή προσπάθεια να διώχνει σε κόρνερ.

Γκολ: 44' Μπουρσέλης, 50' Ιατρούδης, 53' Έφορντ/57'-74' Ντιγκινί

Εργοτέλης (Νίκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (69' Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (83' Μαζουλουξής), Έφορντ, Κατσούρι (46' Μπουτσάκης).

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Καντιμοίρης, Μπάσα (54' Σιώπης), Ντιγκινί, Μαρτίνες (46' Ματέο Γκαρσία), Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές, Ματίγια, Τζανακάκης, Μενέντεθ, Βέλεθ (41' Δεληζήσης), Μάβραϊ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. ΠΑΟΚ 7 (9:2)

2. Εργοτέλης 4 (5:5)

3. Άρης 4 (5:5)

4. Αήττητος 1 (2:9)

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ