ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επιβεβαίωση της ΓΓΑ: "Σοβαρό το ενδεχόμενο της αναβολής"

Βασιλειάδης

Επιβεβαίωση της ΓΓΑ: "Σοβαρό το ενδεχόμενο της αναβολής"

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού επιβεβαιώνει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αναβολής του τελικού Κυπέλλου και ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης βρίσκεται σε σύσκεψη με τον γγΑ, Ιούλιο Συναδινό και τους άμεσους συνεργάτες.

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr επιβεβαιώνεται και η ΓΓΑ αναφέρει με ενημέρωσή της ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αναβολής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου (6/5, 20:30) στο Πανθεσσαλικό.

Όπως τονίζει η πλευρά του Υφυπουργείου Αθλητισμού για τον επικείμενο τελικό "ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης βρίσκεται σε σύσκεψη στο γραφείο του με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ι. Συναδινό και τους άμεσους συνεργάτες του εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μεγαλύτερο πρόβλημα απ' όλα, είναι το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, γι' αυτό άλλωστε και έχουν τυπωθεί εισιτήρια για τον τελικό, τα οποία δεν έχουν πάνω ούτε θέση, ούτε σειρά!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, παίρνει πάνω του την απόφαση, βλέποντας τα προβλήματα που υπάρχουν, προτάσσοντας τη νομιμότητα και την ασφάλεια θεατών και ομάδων. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση, όμως φαίνεται πως πρυτανεύει η λογική, έστω και την ύστατη στιγμή. Εν αναμονή της τελικής απόφασης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Έκτακτο: Σύσκεψη στη ΓΓΑ για τον τελικό!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24