ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

PRE GAME / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
PRE GAME / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η εισαγγελέας Βόλου, Ιωάννα Καντά, διάταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ στην διάρκεια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας του Βόλου. Συγκεκριμένα η εισαγγελέας Βόλου, Ιωάννα Καντά, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί το τι ακριβώς συνέβη και είδαμε αυτές τις εικόνες βίας εντός του γηπέδου.

Επίσης στην προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε, συμπεριλαμβάνονται και τα όσα συνέβησαν με συμπλοκές και τραυματισμούς και στο κέντρο του Βόλου. Για την συγκέντρωση των στοιχείων, η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου που διενεργεί και τη σχετική προανάκριση, χρησιμοποιεί βιντεολήψεις και φωτογραφίες που έχουν περιέλθει στην κατοχή της.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις ταυτοποιήσεις και τις παραπομπές σε δίκη οπαδών των δύο ομάδων αυτές φθάνουν συνολικά τις οκτώ ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και ένας 33χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ από την Κατερίνη, που ταυτοποιήθηκε και προσήχθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου. Η ταυτοποίησή του έγινε από φωτογραφίες και παραπέμπεται και αυτός, όπως και οι υπόλοιποι, σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ