Διακοφώτης: "Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για αφαίρεση βαθμών σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ"

Ο β’ παρατηρητής του τελικού, Παναγιώτης Διακοφώτης, δήλωσε πως δεν τίθεται θέμα αφαίρεσης βαθμών για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα επεισόδια στον αγώνα του Πανθεσσαλικού.

Στο "Metropolis 95,5" μίλησε ο β’ παρατηρητής του τελικού Κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Παναγιώτης Διακοφώτης, ο οποίος εξέφρασε την βεβαιότητά του πως δεν τίθεται θέμα αφαίρεσης βαθμών για τους δυο "Δικεφάλους" για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

"Όταν έγιναν τα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου, γιατί μόνο σε μια τέτοια περίπτωση προβλέπει ο κανονισμός αφαίρεση βαθμών, κανένα από τα σωματεία δεν ήταν στο γήπεδο. Μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα λέει ο κανονισμός. Οι ομάδες δήλωσαν ότι θα ξεκινούσαν από τα ξενοδοχεία τους στις 6.30. Μάλιστα, δεν μπόρεσαν να έρθουν στην ώρα τους και γι’ αυτό κατατέθηκε αίτημα για καθυστέρηση ενός τετάρτου που έγινε δεκτό.

Δεν ήταν παρούσες οι δύο ομάδες όταν έγιναν τα επεισόδια. Αυτό τις απαλλάσσει από ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών. Πιθανό να επιβληθεί μόνο πρόστιμο. Όποιος διαβάσει το άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικα θα δει ότι κάνει λόγο για ευθύνη των ομάδων μέχρι μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Δε νομίζω, επομένως, ότι συντελεί λόγος για αφαίρεση βαθμών. Τα επεισόδια με την είσοδο των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και τη συμπλοκή με την αστυνομία ξεκίνησαν στις 6.15 μ.μ.. Είναι καταγεγραμμένα στην κάμερά μου και φαίνεται η ώρα που γίνονται. Είναι για την ακρίβεια στις 6.18 μ.μ.", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το λόγο που ο ταξίαρχος της αστυνομίας ήταν άφαντος στη διάρκεια των επεισοδίων, απάντησε: "Επικοινώνησα μαζί του. Μου εξήγησε ότι επειδή βρισκόταν στο γήπεδο και δύναμη εκτός Βόλου πιθανώς να μην τον γνώριζαν και γι’ αυτό δεν μπορούσαμε να τον εντοπίσουμε. Δεν αλλάζει την πραγματικότητα αυτό, βέβαια. Ότι τον ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Μου είπε ότι βρισκόταν σε ένα μπουθ όπου σχεδίαζαν τα μέτρα. Ίσως δεν υπήρχε η πείρα για έναν τελικό τέτοιας επικινδυνότητας".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ PLAYOFFS

Δεν κλήθηκαν (ακόμα) ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σε απολογία

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ

Ανησυχία σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την έκθεση του παρατηρητή

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Διάσημα κορίτσια φωτογραφίζονται στην τουαλέτα. Γιατί όχι;

Πλένουμε προσεκτικά τα χέρια μας κι εξετάζουμε το πιο παρεξηγημένο trend στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24