ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δήμος Βόλου: "Προσπάθησαν να παγιδεύσουν τον υπουργό, τακτοποιήθηκαν τα ζητήματα ασφαλείας"

Δήμος Βόλου: "Προσπάθησαν να παγιδεύσουν τον υπουργό, τακτοποιήθηκαν τα ζητήματα ασφαλείας"

Ο Δήμος Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι επιλύθηκαν όλα τα προβλήματα ασφαλείας με το Πανθεσσαλικό και αναφέρεται στη στάση του Γιώργου Βασιλειάδη για τον τελικό κυπέλλου.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Βόλου, στην οποία τονίζεται ότι ενημέρωσε τον Γιώργο Βασιλειάδη πως έχουν λυθεί όλα τα ζητήματα ασφαλείας, εκδόθηκε άδεια λειτουργίας για το Πανθεσσαλικό Στάδιο και υπογραμμίζεται ότι κάποιοι "προσπάθησαν να παγιδεύσουν τον αρμόδιο υπουργό".

Η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου

"Κόντρα σε όσους, με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, προσπάθησαν να 'παγιδεύσουν' τον αρμόδιο υπουργό και να ματαιώσουν την τέλεση του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, μιας αθλητικής γιορτής, στην πόλη μας, ο Δήμος Βόλου, με την άριστη συνεργασία τόσο της ΕΠΟ, όσων και των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά και τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αποκεντρωμένη Διοίκησης, δίνει συγκεκριμένες και αποτελεσματικές λύσεις και αίρει κάθε εμπόδιο που υπάρχει, αποκαθιστώντας ελλείψεις από την κατασκευή ακόμα του σταδίου, και για τις οποίες δυστυχώς ουδείς κλήθηκε να λογοδοτήσει..

Ήδη με επιστολή προς τον αρμόδιο υφυπουργό, κ. Βασιλειάδη, του γνωστοποιείται ότι όλα τα ζητήματα ασφαλείας έχουν τακτοποιηθεί, του διαβιβάστηκε η άδεια λειτουργίας (ΑΔΑ: 7ΧΚΠΟΡ-10ΞΗΒ), που για πρώτη φορά υπάρχει για το στάδιο, μετά από αλλεπάλληλους και βασανιστικούς ελέγχους και αναλήφθηκε και πάλι η δέσμευση ότι μέχρι σήμερα το απόγευμα θα έχει λυθεί και το θέμα της αρίθμησης των εισιτηρίων και των θέσεων.

Ο Δήμος Βόλου ευχαριστεί όλους όσους ακόμη και τώρα δίνουν τη μάχη στο πλευρό του για να διεξαχθεί αυτή η μεγάλη γιορτή στην πόλη μας, με τις αυτονόητες και προφανείς θετικές επιπτώσεις στο σύνολο της κοινωνίας".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

LIVE: ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Οι εξελίξεις για τον τελικό Κυπέλλου LIVE

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Κανονικά η σέντρα του τελικού σύμφωνα με την ΕΠΟ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24