ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ατρόμητος - Βόλος: Το πέναλτι που έγινε γκολ με δυο σουτ και κακώς μέτρησε

Ατρόμητος - Βόλος: Το πέναλτι που έγινε γκολ με δυο σουτ και κακώς μέτρησε

Η εκτέλεση πέναλτι του Ίκερ Γκουαροτσένα ήταν εύστοχη, αλλά το γκολ για το 2-0 του Βόλου κακώς μέτρησε καθώς ο Βάσκος είχε δυο επαφές με την μπάλα όταν γλίστρησε.

Ο Ατρόμητος είχε νικήσει 3-0 στον Πανθεσσαλικό το Βόλο, αλλά η ομάδα της Μανγησίας προηγήθηκε 2-0 στο 23ο λεπτό της ρεβάνς του Περιστερίου. Τελικό το σκορ αυτό έμελλε ν' αποδειχθεί τελικό και οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση.

Το δεύτερο γκολ των Θεσσαλών, ωστόσο, δεν έπρεπε να μετρήσει. Στο 23ο λεπτό η μπάλα γύρισε από τα δεξιά στον Μαξ που έκανε το σουτ η μπάλα, βρήκε στο χέρι του Καχίλα ενώ είχε κατεύθυνση προς τα δίχτα και αποβλήθηκε ο Ισραηλινός αμυντικός του Ατρόμητου.

Ο Ίκερ Γκουαροτσένα ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος και στη δεύτερη, όπως και στην πρώτη. Το γκολ όμως δεν έπρεπε να μετρήσει. Κι αυτό γιατί ο Βάσκος επιθετικός γλίστρησε κι έκανε δυο επαφές με την μπάλα πριν αυτή φύγει από τα πόδια του για να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του Χρήστου Μανδά. Υπενθυμίζεται ότι δεν υπάρχει δυνατότητα χρήσης VAR κι επανελέγχου της φάσης με την τεχνολογία στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι παίκτες του Ατρόμητου διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Δείτε το video:

Θυμηθείτε και την πρώτη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βάσκου με την οποία άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι:

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ