ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αστέρας - Πλατανιάς 3-2: Πρόκριση για τους Αρκάδες μετά από θρίλερ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αστέρας και Πλατανιάς κράτησαν το καλύτερο μέρος της μάχης τους στην παράταση. Ο Αστέρας Τρίπολης προκρίθηκε στους 16, καθώς νίκησε τον Πλατανιά με 3-2.

Ωραία πράγματα έγιναν στο Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς. Οι Κρητικοί ταξίδεψαν στην Αρκαδία με το 1-0 εις βάρος στους στην πλάτη από το πρώτο ματς. Κατάφεραν δύο φορές στη διάρκεια της αναμέτρησης να φτάσουν σε σκορ πρόκρισης και να πάνε το ματς στην παράταση αλλά τελικά ηττήθηκαν με 3-2 με τον Αστέρα να παίρνει την πρόκριση στους 16 του θεσμού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους "οιωνούς" για τον Πλατανιά που κατάφερε να σκοράρει στο 14' και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Λουκίνας από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-0 για την ομάδα των Χανίων.

Στη συνέχεια το παιχνίδι δεν μας προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στην παράταση.

Εκεί οι δύο ομάδες πέτυχαν τέσσερα γκολ σε μισή ώρα. Ο Ιγκλέσιας ισοφάρισε σε 1-1 μετά από λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ μόλις 40 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα για το πρώτο μέρος της παράτασης. Στο 102' ο Πλατανιάς πήρε ξανά σκορ πρόκρισης με τον Μιγκέλ να γράφει με κεφαλιά το 1-2.

Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ. Στο 112' ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ του Αστέρα σε χέρι του Πουρζιτίδη και ο Ιγκλέσιας σημείωσε το 2-2. Η ομάδα της Αρκαδίας σφράγισε την πρόκριση στο 120' όταν ο Λουίς Φερνάντεθ με σουτ έξω από την πρόκριση διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Αστέρας: Μιχαήλ, Παναγιώτου(46' Κώτσιρας), Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο(103' Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Αντζουλάς(46' Καπίγια), Μπελόκ, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46' Φερνάντεθ), Μαρτίνεθ.

Πλατανιάς: Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Κωστίκος (61΄Νίλι), Παπουτσογιαννόπουλος (86΄Μπιανκόνι), Ντος Σάντος, Λουκίνας, Αμπντούλ Ραχμαν, Σμυρλάκης (81΄Ταρίκ).

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ