ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - Αήττητος Σπάτων 2-1: Με υπογραφή Διαμαντόπουλου το τρίποντο οι "κίτρινοι"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Διαμαντόπουλος σκόραρε δυο φορές σε ένα δεκάλεπτο (67', 77') και ο Άρης πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Αήττητο Σπάτων, επικρατώντας με 2-1 στο "Κλ. Βικελίδης". Στους τέσσερις πόντους οι "κίτρινοι".

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα και στα χαμόγελα για τον Άρη μετά τις ήττες στο πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Με σκόρερ και πρωταγωνιστή τον Διαμαντόπουλο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεπέρασε τη σθεναρή αντίσταση του Αήττητου Σπάτων με 2-1 στο "Κλ. Βικελίδης" και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς σε δυο αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδας.

Θυμηθείτε εδώ το live της αναμέτρησης

Οι "κίτρινοι" του Πάκο Ερέρα, με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους, πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 16' είχαν σουτ του Μαρτίνες στο δοκάρι του Κοκκαλά. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Αήττητο να στέκεται πολύ καλά στο γήπεδο και να δυσκολεύει πολύ τους γηπεδούχους.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο στο 67', στο πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι του, έπειτα από ασίστ του Ντιγκινί. Το πρόσωπο της βραδιάς σκόραρε στο 77' για δεύτερη φορά, όταν με ωραία κίνηση κατέβασε την μπάλα και με άψογο σουτ πλάσαρε στην εστία της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ο Αήττητος, όμως, επέμενε για το γκολ και το βρήκε στο 90' με τον Άγγελο Χαντί, το σουτ του οποίου θα μπορούσε να μπλοκάρει ο Αναγνωστόπουλος, αλλά έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και αυτή κατέληξε εντός εστίας. Δεν πανηγύρισε λόγω του παρελθόντος του στον Άρη.

Άρης (Ερέρα): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Κολάσο, Ιντζόγλου, Παυλίδης (46΄ Ντιγκινί), Μαρτίνες (80΄ Πέδρο Βίτορ), Ναζλίδης, Γιουνές (46΄ Διαμαντόπουλος).

Αήττητος Σπάτων (Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Μανωλάς (78΄ Ματσούκας) Μάγκας, Ηρακλής, Σταματάκης, Κασνέτση, Χαντί, Χατζηιωαννίδης (70΄ Σπυρόπουλος), Βασιλείου, Νικλητσιώτης (56΄ Γροντής).

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1. Άρης 4

2. ΠΑΟΚ 1 *

3. Εργοτέλης 1 *

4. Αήττητος Σπάτων 1

*Το Εργοτέλης- ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου

Η 3η αγωνιστική:

Αήττητος Σπάτων - ΠΑΟΚ

Εργοτέλης - Άρης

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ