ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 0-3: Χατ-τρικ ο Κουλούρης, "καθάρισε" την πρόκριση από το πρώτο ματς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Κουλούρη να κάνει χατ-τρικ (27' πεν., 63' & 71'), ο Ατρόμητος πέρασε με το εμφατικό 3-0 από το "Γ. Καμαράς" κόντρα στον Απόλλωνα και ουσιαστικά έκλεισε ήδη μια θέση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στο "Γεώργιος Καμάρας", στην πρώτη "μάχη" των ομάδων για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τους Περιστεριώτες να μετατρέπουν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς, καθώς επικράτησαν με σκορ 3-0, χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Κουλούρη, που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του.

Στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης οι παίκτες των ομάδων έψαχναν πατήματα στον αγωνιστικό χώρο και ρυθμό, επηρεασμένοι από την διακοπή. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μάντσον από τον Κονέ και ο Κουλούρης με ψύχραιμο χτύπημα από το 11 βήματα, σκόραρε για το 0-1 στο 27'.

Ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά ουσιαστικά απείλησε μόνο μέσα από κάποια στημένα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να διατηρεί το μίνιμουμ προβάδισμα του ενός γκολ στην αναμέτρηση.

Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 0-3: Χατ-τρικ ο Κουλούρης, "καθάρισε" την πρόκριση από το πρώτο ματς

Στο 63' ο Κουλούρης βρήκε το δεύτερο τέρμα του στο ματς, σε μια φάση που ξεκίνησε και τελικά ολοκλήρωσε ο ίδιος, με ενδιάμεσους πρωταγωνιστές τους Μπρούνο και Ενσικουλού. Ο διεθνής φορ, που αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα του Περιστερίου, ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, με καταπληκτικό πλασέ στην κίνηση, περνώντας τη μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Βάσιτς, στην εξαιρετική μεταβίβαση 40 μέτρων του Μάντσον.

Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 0-3: Χατ-τρικ ο Κουλούρης, "καθάρισε" την πρόκριση από το πρώτο ματς

Το 0-3, ήταν και το τελικό σκορ στην Κυπελλική μάχη του "Γεώργιος Καμάρας", με τη ρεβάνς στο Περιστέρι στις 22 Ιανουαρίου να κρίνεται ως διαδικαστικού χαρακτήρα.

Γήπεδο: Γεώργιος Καμάρας

Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημήτρης Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. (Τεννές):Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο, Τριάδης (46' Ναζλίδης), Ντ' Ούρσο (69' Κοντοές), Μπεντινέλι, Κονέ (62' Ντεφεντερίκο), Ακόστα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι):Θεοδωράκης, Σάκιτς, Ούμπιντες, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Καρασαλίδης, Μάντσον (76' Ρισβάνης), Κουλούρης, Μπρούνο, Μούγιακιτς (58' Ενσικουλού), Κυβρακίδης (66' Γιαννούλης).

Γκολ: - / 27' πεν., 63' & 71' Κουλούρης

Κάρτες: 52' Τζανετόπουλος, 55' Ακόστα, 93' Μπετινέλι / 8' Μούγιακιτς, 55' Χατζηισαΐας, 80' Ενσικουλού

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ